Egyebek

Joli és Guszti, na meg az élet – hangjáték /1. rész

2010. június 23. | so si?

Joli és Guszti, na meg az élet

Joli és Guszti, na meg az élet

1. rész: ”Ne nézz Arra!”

Guszti és Dönci egy kávézóban mulatozik, amikor váratlanul megérkezik Joli. Guszti akárhogyan szeretne elbújni a nő elől, nem tudja kikerülni a vele való találkozást. Mindketten kínosan érzik magukat, mert jól emlékeznek még arra a bizonyos „átmulatott éjszakára”, amikor történt is közöttük valami, meg nem is. Mindketten bőszen tagadnak egymásnak, amíg bírnak…

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Folytatás: jövő szerdán, június 30-án!

Írta: Nótár Ilona

Szereplők Joli: Nótár Ilona, Guszti: Pusztai Krisztián, Dönci: Lantos István

További cikkek a rovatból
Karaván Família az Erzsébet téren Karaván Família az Erzsébet téren
A Karaván Família is színesítette a Budapesti Főutca Fesztivál és a Miénk a Belváros Főutcája nemrég megrendezett programsorozatát. Ellátogattunk az eseményre. Produkciójuk, mint látható, fergeteges hangulatú volt. Senki nem bírt megmaradni egy helyben, volt, aki énekelt vagy dúdolt, akadtak a közönségben olyanok is, akik táncra perdültek a Família zenéje hallatán. Több dal elhangzott a legutóbbi albumukról. A zenekar vezetőjével, Nagy Istvánnal erről is beszélgettünk.
Felhívás
A Romédia Alapítvány szervezésében egy nagyszabású, különleges kulturális esemény fog megvalósulni november 6-án (kedden) a Művészetek Palotája hangversenytermében. Különleges, mert a hazai roma társadalom egy koncert keretében kínálhat lehetőséget a nagyközönség számára, hogy közösen emlékezzünk a II. világháborúban elpusztított roma és nem roma áldozatokra. A koncert már címében is egyértelműsíti, hogy emlékezet-eseményre érkeznek majd a nézők: Auschwitz-rekviem [...]
Navracsics a pánikoló fiatalok védnöke
„A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium (KIM) igyekszik olyan utakat kiépíteni, amelyek segítik a fiatalokat pályaválasztáskor” – mondta Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes a Kapunyitási Pánik Fesztivált beharangozó sajtótájékoztatón.
Borászok útkeresőben
A nemzetközi szakértők remek véleménnyel vannak hazánk borairól, de egyre többet hallani azt is, hogy borászaink útkeresésben vannak, és a legtöbben külön irányba indulva keresik a helyes utat. Most rendhagyó módon nem borásszal, hanem Kovács Antal, örökös sommelier magyar bajnokkal beszélgetünk erről.
37 fokos lázban
Boszorkányok márpedig vannak. Nem sikerült elégetni az összeset, hiába, hogy Magyarországon a témával foglalkozó könyvek tanúsága szerint egészen 1756-ig ropogott a rőzse a megbélyegzett asszonyok szoknyája alatt.
Joli és Guszti, na meg az élet – hangjáték /2. rész Joli és Guszti, na meg az élet – hangjáték /2. rész
Joli és Guszti olyan jól összejöttek az első részben, hogy immár együtt próbálnak albérletet keresni. Hamarosan rá kell jönniük, hogy csöppet sincs könnyű dolguk, mert senki nem fogadja őket szívesen. Joli attól fél, hogy hamarosan ők lesznek a „leggazdagabb hajléktalanok”... - audió!
Dzsanázod? Megint buli lesz a Mátyás téren! Dzsanázod? Megint buli lesz a Mátyás téren!
Talán nem túlzás azt állítani, hogy a Magdolna Napok idejére a Mátyás tér és az itt található Kesztyűgyár Közösségi Ház a főváros legnagyobb bulijának helyszínévé avanzsál. Fellép a Józsefvárosi Cigányzenekar, a Maszkura és a Tücsökraj, a Kanizsa Csillagai és a legendás Taraf de Haidouks! + videó
Blogok
Nótár Ilona blogja
És változunk Idősíkok között
Bogdán Péter blogja
Megmaradunk egymásnak örökre! Egy kisvárdi jány

Támogassa a Sosinet.hu-t!
Ajánló
1/3
Kövess minket
Partnereink
Támogatóink