Válogatás

Szent György-hegyi vörösök – mi van a 2HA hordóiban?

2012. augusztus 18. | admin

Újra és újra előjön a téma, vajon való-e vörösbor a Badacsonyba, vagy elégedjen meg a vidék az olaszrizling-szürkebarát-kéknyelű hármassal. Török Csaba 2HA pincészetének vörösborai a kezdetek óta tabut döntögetnek – nézzük, hogyan alakulnak a 2011-esek.

További cikkek a rovatból
Hullámvölgy
A világ élvonalából mára visszaszorultak az utcákra, az aluljárókba a magyar breaktáncosok.
A nép bajnokai – Varga pincészet
A Varga pincészet hazánk egyik legnépszerűbb borászata. Bár a szakmától már kapott hideget, meleget, ezzel együtt, a hazai és nemzetközi versenyeken elért kitűnő eredményeik, valamint az a tény hogy hazánkban a legismertebbek és a legkeresettebbek között vannak, arra mutat, hogy valamit nagyon jól csinálnak.
Farkas Flórián: „Soha nem volt lelki megnyugvás cigánynak lenni”
– Újra felerősödtek az etnikai feszültségek Magyarországon az utóbbi hetekben. Csak hajszálon és a rendőrök – egyébként nem túl határozott – fellépésén múlt, hogy a Jobbik által támogatott szélsőjobboldali szervezetek, az Új Magyar Gárda, a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület tagjai nem csaptak össze a helyi romákkal Devecseren, majd Cegléden. Több civil szervezet hiányolta az Országos [...]
Ami a bábon túl van
Hogy is van ez? Meghal egy, a pályakezdés időszakát alig elhagyó, viszonylag fiatal magyar költő. Belefullad az óceánba. Az élő költő görget maga előtt egy évekkel korábban megjelent első kötetet, a 2006-ban kiadott Ördögöt.
A hiányzó padtárs
Az AnBlokk Egyesület és a Káva Kulturális Műhely 2012. évi fórum színházi kezdeményezése az elmúlt évek két társadalmi folyamatára válaszol.
Szekszárdi körséta
A hazai és a napnyugati szakértők véleménye megegyezik abban, hogy az egyik legkülönlegesebb borvidékünk Szekszárd. Az itt készült vörösek, nem túl nehézkesek, ám egyre több nagy formátumú bor készül, melyek rendre elegánsak, játékosak, jól ihatóak amellett, hogy tartalmasak, és komoly potenciállal bírnak.
Game over
Januárban eltűnhetnek Magyarországról a prémium kategóriás nyerőgépek – és velük együtt az üzemeltetőik által befizetett adótízmilliárdok is. A kocsmai félkarú rablók viszont túlélhetik a törvényi szigort.
Naponta 25 ezer ember hal éhen
Világviszonylatban majdnem másfél milliárd tonna élelmiszer kerül szemétbe évente, miközben naponta 25 ezer ember hal éhen.
Fővárosi Cigány Önkormányzat: Igenis van jobbikbűnözés!
A Jobbik a legutóbbi időkben túl sok pofont kapott ahhoz, hogy úgy véljék, megtépázott renoméjukat újfent a cigánykártya előhúzásával állítsák helyre -állítja Makai István a Fővárosi Cigány Önkormányzat elnöke. A fővárosi roma vezető szerint ez nem más, mint jobbikbűnözés.
Gördülékenyen
A kistelepülések ellátatlansága és a fogyasztás csökkenése miatt egyre több mozgóbolt jelenik meg az utakon.
Blogok
Nótár Ilona blogja
És változunk Idősíkok között
Bogdán Péter blogja
Megmaradunk egymásnak örökre! Egy kisvárdi jány

Támogassa a Sosinet.hu-t!
Ajánló
1/3
Kövess minket
Partnereink
Támogatóink