‘akikre felnézhettek’ címkével jelölt cikkek
1

Számomra cigánynak lenni, azt jelenti, hogy szabad vagyok
Számomra cigánynak lenni, azt jelenti, hogy szabad vagyok
2010. augusztus 13. | Nótár Ilona
Én azt akartam, hogy a fiamnak ne ez legyen az alapélménye. Hogy neki cigánynak lenni azt jelentse, hogy szabad és jól érzi magát! Ezt nagyon tudatosan neveltem a fiamba, többek között ezért mentünk ki Amerikába. - Zsiga Alfonz – Most induló sorozatunkban olyan embereket mutatunk be, akikre felnézhettek.
Tállyáról az Amerikai Nagykövetségre
Tállyáról az Amerikai Nagykövetségre
2010. augusztus 9. | so si?
Kevesen képzelik el azt, hogy egy fiatal cigánygyerek elindul Borsodból, megvalósítani az álmait. Hogyan juthat el egy 23 éves fiú a Tállya nevű kistelepülésről az Amerikai Nagykövetség gyakornokságáig? - Angyal József - Most induló sorozatunkban olyan embereket mutatunk be, akikre felnézhettek.
Hranek: egytől százévesig mindenki jöhet bokszolni
Hranek: egytől százévesig mindenki jöhet bokszolni
2010. július 2. | Botos Nikolett
A Guinness rekordok könyvében is szereplő ökölvívó egyesületében tizenkét éve nevel fiatal ökölvívókat. Hranek Sándor szeretné, ha növendékei a hazának minél több eredményt és dicsőséget hoznának. – videó!
Rácz Pál: ez szerelem volt részemről
Rácz Pál: ez szerelem volt részemről
2010. június 16. | Black Joe
Tény, hogy a "Jó ebédhez szól a nóta!" kihalófélben van. Mennyire érinti ez vajon egy zenészből lett hangszerkészítő életét? Mi kell ahhoz, hogy egy hangszer beszéljen?- videó!
Esküvői asztaltól a színpadig
Esküvői asztaltól a színpadig
2010. június 11. | Fekete Pierre
Kovács Zsoltot már gyerekkorában is zseninek tartották mesterei. Kitartóan koptatta a balettcipőt és alázattal fogadta a dicsértet, kamaszként már a profik között ropta. Szakmai sikerei ellenére megmaradt szerény embernek. - videó!
Ideiglenes állomáson
Ideiglenes állomáson
2010. február 11. | Farkas Ági
Hiszi, hogy csak ideiglenesen állomásozik a városban, a hivatalban, értelmiségi létében. Amikor itt van, haza vágyik. Ám az eltelt harminc év azt is jelentheti, hogy a visszaút talán még nehezebb lenne, mint az ide út volt. - Oláh Anna esélyegyenlőségi referens
1
Blogok
Nótár Ilona blogja
És változunk Idősíkok között
Bogdán Péter blogja
Megmaradunk egymásnak örökre! Egy kisvárdi jány

Támogassa a Sosinet.hu-t!
Ajánló
1/3
Kövess minket
Partnereink
Támogatóink