‘árvíz’ címkével jelölt cikkek
1

A baksi romák vállalják a polgári védelmi szolgálatot
2013. március 19. | Balog Zsolt
Árvízi felkészülésről tartottak tájékoztatót a baksi közösségi házban, és az ott megjelent romák kivétel nélkül jelentkeztek az önkéntes polgári védelmi szolgálatra.
Se ház, se biztosítás
Se ház, se biztosítás
2011. január 15. | Balog Zsolt
Gyöngyöspatán a többségében romák lakta Hegyalja utcában húsz család lakhatása veszélybe került az őszi árvíz miatt, tavasszal pedig még újabb áradás várható. A Magyar Vöröskereszt ötmillió forint értékben támogatja a megáradt patak szabályozását.
Szendrőládon már nem csak az ima segíthet
Szendrőládon már nem csak az ima segíthet
2011. január 5. | Baranyi Laura
A tavaszi áradásoknál sokszor az ima volt az egyetlen védelem a víz ellen. A ládiak szerint egy hét, és megint elönti a kerteket. Ha szerencséjük van, és lassú lesz az olvadás, a házakba nem folyik be.
Muszáj menni, hogy ne fázzon a gyerek
Muszáj menni, hogy ne fázzon a gyerek
2010. december 9. | Baranyi Laura
Leesett az első hó. Kissé korai, november végén még nem szokott havazni. Szendrőládon épphogy felújították az emberek az árvízben tönkrement házukat, máris a hóesés okozta belvíztől rettegnek a helyi cigánytelep lakói.
Aláírásgyűjtésbe kezdtek az árvízkárosult boldvai romák
Aláírásgyűjtésbe kezdtek az árvízkárosult boldvai romák
2010. július 30. | Fény
Lázi Lajos háza Boldván, az Akácfa utcában áll. A férfi levelet írt a kisebbségi ombudsmannak, és azt kérte Kállai Ernőtől, hogy vizsgálja meg a Boldvára érkezett adományok sorsát. A levelet hatvanhét helyi család írta még alá.
Szalonnán roma árvízkárosultak nem kaptak a segélyből
Szalonnán roma árvízkárosultak nem kaptak a segélyből
2010. július 23. | Black Joe
Szalonna településen, - ahol a Boldva öntött ki - azért nem kaptak családok az adományokból, mert cigányok. Nincs józan magyarázat arra, hogy miért kivételeztek a segélycsomagok kiosztásánál, merthogy az árvíz sem kivételezett senkivel. Roma politikusok a helyzetről - audió!
Először a Balatonnál – árvízkárosult gyerekek tábora
Először a Balatonnál – árvízkárosult gyerekek tábora
2010. július 5. | Forgács Marietta
Miközben pénzt gyűjtenek civil szervezetektől az árvíz miatt lakhatatlanná vált tizenöt szendrőládi ház újjáépítésére, a Bhim Rao táborozni vitte a gyerekeket a Balatonra. Az Edelényből és Alsóvadásziból érkezettekkel együtt táborozók többsége most látta először a tavat. - audió!
Árvíz Sátoraljaújhelyen – videó
Árvíz Sátoraljaújhelyen – videó
2010. június 18. | Botos Nikolett
A sátoraljaújhelyi árvízkárosultak a helyi patak, a Ronyva fogságába kerültek, nem is egyszer, háromszor. Sokaknak a háza ment tönkre, akik kicsit „szerencsésebbek” voltak, megúszták azzal, hogy „csupán” bútorokat kell cserélniük. Hogy milyen károk keletkeztek, azt videónkból megtudhatják!
Árvíz Tomoron, Halmajon
Árvíz Tomoron, Halmajon
2010. május 19. | so si?
A felhőszakadás által a térségre zúdult csapadékot a Hernád ártere már nem tudta megfogni, a víz a két falu utcáin hömpölyög. A Cicsero.net videói a Hernád-menti két településen készültek az elmúlt hétvégén. - videók!
1
Blogok
Nótár Ilona blogja
És változunk Idősíkok között
Bogdán Péter blogja
Megmaradunk egymásnak örökre! Egy kisvárdi jány

Támogassa a Sosinet.hu-t!
Ajánló
1/3
Kövess minket
Partnereink
Támogatóink