‘Athe Sam Fesztivál’ címkével jelölt cikkek
1

Összetartás és vasakarat
Összetartás és vasakarat
2011. június 23. | kutivili
Az Athe Sam legfontosabb célja, hogy a cigányok és a nem cigányok jobban megismerjék egymást, és ezzel növelje a békés egymás mellett élés esélyét. Hogy ezt mind meg lehessen tenni, összetartásra és vasakaratra van szükség.
Sokszínűség és Szilvási-show
Sokszínűség és Szilvási-show
2011. június 13. | PoFa
Csak körbe kellett nézni a Sátoraljaújhelyi fiúk koncertjén, hogy lássuk, szinte tényleg mindenki vevő a roma kultúrára. Egy távol-keleti hölgy táncolt, húsz méterrel arrébb egy fekete férfi vette videóra a cigányzenészeket és táncosokat.
Kimásztunk a „Gödörből”
Kimásztunk a „Gödörből”
2011. június 12. | Forgács Marietta
No, nem arról van szó, hogy az Athe Sam hat napja alatt sikerült volna megoldani a szervezőknek a cigányság integrációs problémáit, hanem csak fizikailag vette birtokba a fesztivál az Erzsébet teret. De azért egy kis politizálás – vagy annak éppen a hiánya – sem maradt el a szombati napon.
Taroltak a beások
Taroltak a beások
2011. június 10. | Forgács Marietta
Csütörtök délután a hirtelen lehűlt levegő és az olykor felerősödő szél kissé megijeszthette a fesztivál látogatókat. Délután még viszonylag kevesen ültek a más napokon zsúfolásig telt teraszon. A fázósabbak behúzódtak a kávézóba.
Égi áldás nélkül
Égi áldás nélkül
2011. június 8. | Forgács Marietta
Az előző napokban, ahogyan tanulmányoztam az Athe Sam programját, elsőre megfogott a keddi nap: a Roma Mentor Program bemutatása, tánctanítás, fiatal tehetségek fellépése, az Etnorom, ráadásul egy érdekes film – persze a felsorolás korántsem teljes.
1
Blogok
Nótár Ilona blogja
És változunk Idősíkok között
Bogdán Péter blogja
Megmaradunk egymásnak örökre! Egy kisvárdi jány

Támogassa a Sosinet.hu-t!
Ajánló
1/3
Kövess minket
Partnereink
Támogatóink