‘Athe Sam!’ címkével jelölt cikkek
1
 

Véget ért az Athe Sam tehetségkutató
Véget ért az Athe Sam tehetségkutató
2011. május 23. | Balog Zsolt
Befejeződött az Athe Sam tehetségkutató hatodik fordulója. A Gödör Klubban megrendezett eseményre az ország sok településéről érkeztek a különleges adottságokkal rendelkező zenészek, táncosok, énekesek.
Athe Sam Tehetségkutató
Athe Sam Tehetségkutató
2011. április 10. | Balog Zsolt
A még fel nem fedezett roma énekesek, táncosok és együttesek jelentkezését várták az "Athe Sam - Itt Vagyunk" Roma Összművészeti Fesztivál tehetségkutatójára. Mint minden évben, most is több fordulóban válogatják ki a legjobbakat, akik majd a nyári fesztiválon mutathatják meg magukat a nagyközönségnek.
Romungro fiúk – multikulti Csornáról
Romungro fiúk – multikulti Csornáról
2010. június 25. | so si?
A Csornáról származó fiatalok cigány zenét játszanak, a zenekar vezetőjének, Horváth Péternek az ereiben viszont nem cigány vér folyik. A 2007-ben alakult együttesnek az első lendületet egy zenei tehetségkutató, a népzene kategóriában elért harmadik helyezés adta. - audió!
Megteltünk a Gödörben – Athe Sam zárónap
Megteltünk a Gödörben – Athe Sam zárónap
2010. június 7. | Forgács Marietta
A zárónapon az időjárás tekintettel volt ránk, rengetegen látogattak el az Erzsébet térre, hogy még utoljára megmerítkezzenek a cigány kultúra bugyraiban. Megtelt a Gödör – szó szerint.- audióinterjú Bach Szilviával, Szilvási Istvánnal + képgaléria!
Napsütés és borús jövő – Athe Sam 6. nap
Napsütés és borús jövő – Athe Sam 6. nap
2010. június 6. | GGy
A jövőről nem sok szó esett a kerekasztal-beszélgetésen, mindenki fél az új párt szélsőjobboldali retorikájától, borús jövőt sejtető elképzeléseitől. A beszélgetés végeztével azonban felszívódott a feszült hangulat, mint a csütörtöki eső. + videó
Ezért jó cigánynak lenni! – Athe Sam 5. nap
Ezért jó cigánynak lenni! – Athe Sam 5. nap
2010. június 5. | PoFa
Élőben hallottuk a Bamboleót és a Volarét, - nem az Irigy Hónaljmirigytól és nem egy lagzin a szintetizátoron játszva. Trianonról és a politikáról is beszélgettünk a poharakon mesterfokon zenélő Sárközi Józseffel. - audió + videó!
Itt tanultam táncolni – Athe Sam 4. nap
Itt tanultam táncolni – Athe Sam 4. nap
2010. június 4. | so si?
A rasztahajú Alíz itt tanult meg táncolni, a Rajkóban játszó srácok nem kimondottan komálják a Kanizsa csillagait, az enyingi gitáros a magáénak érzi a fesztivált - megkérdeztük ki miért jött le a fesztiválra? + képgaléria
Egri, Pluto, Emilio – Athe Sam 3. nap
Egri, Pluto, Emilio – Athe Sam 3. nap
2010. június 3. | PoFa
Emilio és Plutó a fesztiválon adott szenzációs jazzkoncert után nyilatkozott honlapunknak. A fesztivál „legnagyobb” zenekarát talán csak Chico múlja majd felül. - hangképes beszámoló!
Jogi eszközökkel nem lehet szeretetet kicsikarni
2010. június 2. | so si?
Derdák Tibor szerint üdvözlendő az új kormánynak a tankötelezettségre vonatkozó elképzelése, miszerint megvonnák a családi pótlékot azoktól a szülőktől, akik nem járatják iskolába a gyereküket. Mohácsi Erzsébet nem ért egyet az Orbán-kormány elképzeléseivel, mert szerinte ez visszaélésekre ad lehetőséget.
Hideg eső, forró hangulat – Athe Sam 2. nap
Hideg eső, forró hangulat – Athe Sam 2. nap
2010. június 2. | so si?
Kint esővel, bent felforrósodott hangulattal várta a látogatókat a fesztivál második napja. A fantasztikus zenék mellett a látvány sem volt mindennapi: a fiúk szívét hastánccal rabolta el gyönyörű szép cigánylány... + képgaléria!
1
 
Blogok
Nótár Ilona blogja
És változunk Idősíkok között
Bogdán Péter blogja
Megmaradunk egymásnak örökre! Egy kisvárdi jány

Támogassa a Sosinet.hu-t!
Ajánló
1/3
Kövess minket
Partnereink
Támogatóink