‘Balogh József’ címkével jelölt cikkek
1

„Éljen Krisztus Király!”
„Éljen Krisztus Király!”
2011. május 6. | admin
Ezzel a mondattal halt mártírhalált a legenda szerint Ceferino Gimenez Malla, aki egyben névadója is a felszentelt Boldog Ceferino cigány lovagrendnek. A lovagok főbb célkitűzései között szerepel a keresztény hit erősítése, a cigány kultúra ápolása...
MCF: cigányokat a települések élére!
MCF: cigányokat a települések élére!
2010. augusztus 13. | Black Joe
Felhívásban keres olyan jelölteket az MCF, akik szívesen megmérettetnék magukat a közeledő helyhatósági választásokon. A roma párt célja, hogy minél több cigány kerüljön önkormányzati képviselői, illetve polgármesteri székbe. - audió!
Cigányt Budapest élére!
Cigányt Budapest élére!
2010. július 12. | Black Joe
Úgy tűnik, történelmi lépésre szánt el magát Makai István, a Roma Polgári Tömörülés elnöke. Ahogy arról már korábban beszámoltunk, hogy főpolgármester-jelöltként kívánja magát megmérettetni. De vajon mit gondolnak róla a roma politikustársak? - audió!
Az ercsi gyilkosságról
Az ercsi gyilkosságról
2010. május 26. | Black Joe
Bosszút akart állni egy férfi Ercsiben vélt sérelmeiért, de tette halállal végződött. Lopással vádolt egy roma családot és savval akarta lepermetezni őket. Cigány politikusokat kérdeztünk az esetről. – audió!
Két ellenségünk van: a nyomor és a szélsőjobboldal
Két ellenségünk van: a nyomor és a szélsőjobboldal
2010. május 3. | Black Joe
Kérdésünkre három olyan roma közéleti személy válaszolt, akik valamilyen szinten járatosak a roma politikában. Amire a választ kerestük: vajon milyen változásokat hozhat a következő kormány roma ügyben az elmúlt nyolc évhez képest? - audió!
1
Blogok
Nótár Ilona blogja
És változunk Idősíkok között
Bogdán Péter blogja
Megmaradunk egymásnak örökre! Egy kisvárdi jány

Támogassa a Sosinet.hu-t!
Ajánló
1/3
Kövess minket
Partnereink
Támogatóink