‘Bhim Rao egyesület’ címkével jelölt cikkek
1

História-völgy
História-völgy
2012. november 27. | GGy
Egyre több vendége van Szendrőládnak, valamint a településen nemrég átadott Uzso Pani (Tiszta Forrás) nevű roma múzeumnak és közösségi háznak. Nyolc év után, már az új épületben ismét falunapot rendezhettek. A fellendülés annak is köszönhető, hogy a nyár végén megnyílt Borsod-Abaúj-Zemplén megye észak-keleti részének új turisztikai látványossága, a História-völgy. A projektbe bevették Szendrőládot is, ahol a Bhim Rao Egyesület valósíthatta meg programját. Az 540 millió forintos projekt tizenkét helyszínt ölel fel, Bódvától indul, és 55 kilométerrel messzebb, a szlovák határnál levő Hidvégardóval zárul. Videónkban a projektről ifj. Káló Károlyt, a Bhim Rao Egyesület elnökét kérdeztük,még a program zárónapján.
Rómeó és Júlia, kicsit cigányosítva
Rómeó és Júlia, kicsit cigányosítva
2011. augusztus 30. | PoFa
Shakespeare klasszikusát sárkeresztúri gyerekek tanulták meg, és adták elő a budapesti Gödör Klubban. Nótár Ilona a roma mentor program keretében készítette fel a hátrányos helyzetű gyerekeket a fellépésre. A programot szervező Bhim Rao Egyesület célja a roma kultúra ápolása, a fiatalok identitás tudatának erősítése.
Először a Balatonnál – árvízkárosult gyerekek tábora
Először a Balatonnál – árvízkárosult gyerekek tábora
2010. július 5. | Forgács Marietta
Miközben pénzt gyűjtenek civil szervezetektől az árvíz miatt lakhatatlanná vált tizenöt szendrőládi ház újjáépítésére, a Bhim Rao táborozni vitte a gyerekeket a Balatonra. Az Edelényből és Alsóvadásziból érkezettekkel együtt táborozók többsége most látta először a tavat. - audió!
1
Blogok
Nótár Ilona blogja
És változunk Idősíkok között
Bogdán Péter blogja
Megmaradunk egymásnak örökre! Egy kisvárdi jány

Támogassa a Sosinet.hu-t!
Ajánló
1/3
Kövess minket
Partnereink
Támogatóink