‘box’ címkével jelölt cikkek
1

Edzőként is bravúrozik Hranek Sándor
Edzőként is bravúrozik Hranek Sándor
2013. március 3. | Botos Nikolett
A tízszeres magyar bajnok ökölvívó Hranek Sándor 1997-től edzőként adja át a tudását a fiataloknak. Az elmúlt tizenhat év alatt több tanítványa bekerült a magyar válogatott keretébe. Sándor célja az, hogy terjessze a gyerekek között a Papp Lacitól tanult szakmai fogásokat. A Sosinet ellátogatott az egyik edzésre.
Egy misszió, amely elérte célját
Egy misszió, amely elérte célját
2010. december 14. | PoFa
Vadász András fiatal bokszoló egy nemzetközi ifjúsági versenyen mindenkit kiütött. Böde Anita második lett az országos bajnokságon A tehetséges sportolók a roma bokszolók által alapított Edőcs István Ökölvívó Sportegyesületben készültek fel.
Csiszolatlan gyémánt
Csiszolatlan gyémánt
2010. augusztus 11. | Botos Nikolett
A fiatal bokszolót, Czuri Mónikát befogadta a Halászteleki Box Klub. Kallódása öt éves korában kezdődött, amikor szülei intézetbe adták. A szomorú kezdet után a 23 éves lány élete számos negatív fordulatot vett. Egy nap gyerekkori edzője újra lehívta a bokszklubba... - videó!
A harmadik Junghaus Gusztáv emlékverseny
A harmadik Junghaus Gusztáv emlékverseny
2010. július 21. | Botos Nikolett
Emlékversenyt tartottak a híres ökölvívó, Junghaus Gusztáv emlékére Taksonyban. A harmadik alkalommal megrendezett eseményen, most először, egy-egy szlovák és ukrán bokszklub is részt vett. - audió + videó
Hranek: egytől százévesig mindenki jöhet bokszolni
Hranek: egytől százévesig mindenki jöhet bokszolni
2010. július 2. | Botos Nikolett
A Guinness rekordok könyvében is szereplő ökölvívó egyesületében tizenkét éve nevel fiatal ökölvívókat. Hranek Sándor szeretné, ha növendékei a hazának minél több eredményt és dicsőséget hoznának. – videó!
Fiatal roma bokszolók sikeres tavasza
Fiatal roma bokszolók sikeres tavasza
2010. május 30. | PoFa
Az Edőcs István Ökölvívó Egyesület tizenhat indulójából tizenöt szerzett érmet a Budapest-bajnokságon, négyen a Héraklész programba is bekerültek. audió!
There used to be a boozer here…
There used to be a boozer here…
2010. május 1. | PoFa
Many times Hungarian boxing champion and trainer, Kálmán Buga went to see the mayor of a district in Budapest (Rákospalota) to get the permission to put in practice a disused tavern. He told the mayor that he would build a training room for boxers with voluntary work there. It now makes a home for the [...]
Bedák Zsolt – világbajnok-jelölt a nyolcadik kerületből
Bedák Zsolt – világbajnok-jelölt a nyolcadik kerületből
2010. április 3. | PoFa
Hamburg csak a munkahelye, az igazi otthona a Józsefváros. Májusban le kell győznie a címvédő Wilfredo Vázquez Juniort, hogy övé lehessen a világbajnoki öv. A Sosi? kamerái előtt arról beszélt, hogyan jutott el a Józsefvárosból a németországi edzőteremig. - videó!
“Itt egy kocsma volt”
“Itt egy kocsma volt”
2010. február 24. | PoFa
Buga Kálmán többszörös magyar bajnok ökölvívó-edző bement a rákospalotai polgármesterhez, hogy elkérjen egy használaton kívüli kocsmahelyiséget. Azt mondta, hogy társadalmi munkával felépít ott egy boksz-edzőtermet. - videó!
„Vedd fel a kesztyűt!”
„Vedd fel a kesztyűt!”
2010. február 18. | Botos Nikolett
Sporttal a hátrányos helyzetű gyerekek felzárkóztatásáért - ez a célja a Magyar Ökölvívó Szakszövetségnek a közelmúltban indult programjával, melynek védnöke Kovács 'Koko' István. - Audióriport Csötönyi Sándorral
1
Blogok
Nótár Ilona blogja
És változunk Idősíkok között
Bogdán Péter blogja
Megmaradunk egymásnak örökre! Egy kisvárdi jány

Támogassa a Sosinet.hu-t!
Ajánló
1/3
Kövess minket
Partnereink
Támogatóink