‘Brüsszel’ címkével jelölt cikkek
1

Hab a tortán – Sajtószeminárium Brüsszelben
Hab a tortán – Sajtószeminárium Brüsszelben
2012. december 14. | kutivili
Részese lehettem a fiatal roma újságíróknak szervezett, az Európai Bizottság által finanszírozott továbbképzésnek, melynek megvalósítója a Független Médiaközpont volt. A program ideje alatt rengeteget tanultunk az Európai Unióról, az Európai Parlament működéséről. Megtapasztaltuk, mennyire fontos, hogy zsurnalisztaként látókörünk ne korlátozódjon országunk határain belülre – ez egyébként is hangsúlyos feladat, különösen, hogy hazánk az unió tagállama.
Politikusként telefonálni, civilként szenvedni
Politikusként telefonálni, civilként szenvedni
2011. július 21. | Bogdán Péter
A mai politikai helyzet frusztrálja Mohácsi Viktóriát, a liberális politikust, volt európai parlamenti képviselőt. Elmondása szerint neki jelentette a rendőr a tatárszentgyörgyi gyilkosságnál, hogy kétszázas szög ment Robika fejébe.
Üzenet
Üzenet
2010. november 25. | Bogdán Péter
Az ember naivan azt gondolja, hogy akik Isten házára kíváncsiak, azoknak a szívében meghúzódik valami együttérzés is a szegények iránt. Ki-ki a maga pénztárcájához mérten megkönyörülhetne azon, aki a templom lépcsőjére ült le. De úgy látszik, baj van a logikámmal.
Belgaságok
Belgaságok
2010. november 12. | Bogdán Péter
Brüsszelben a roma gyakornokokon kívül főállásban cigány értelmiségit nem lehet találni, mert bár elismerik, hogy miért is ne dolgozhatnának ott cigányok is, de valahogy mégsem akaródzik ezt kiharcolni senkinek.
Golden Star Awards díját veheti át Brüsszelben az RSK
2010. november 11. | Roma Sajtóközpont
2010-11-11 - Az Európai Bizottság Golden Star Awards elnevezésű díját veheti át Brüsszelben a fennállásának 15. évfordulóját ünneplő Roma Sajtóközpont (RSK) szerkesztősége. Az elismeréssel az Európai Bizottság minden évben testvérvárosi illetve olyan civil kezdeményezéseket jutalmaz, amelyek ösztönzik a helyi közösségek aktív polgári szerepvállalását. Emellett gondolatébresztő, innovatív jellegükkel, a bennük rejlő potenciállal és elkötelezettségükkel tűnnek ki. Az RSK a civil programban kapja a díjat. A díjazottakat minden évben az Unió tagországaiból választják ki.
1
Blogok
Nótár Ilona blogja
És változunk Idősíkok között
Bogdán Péter blogja
Megmaradunk egymásnak örökre! Egy kisvárdi jány

Támogassa a Sosinet.hu-t!
Ajánló
1/3
Kövess minket
Partnereink
Támogatóink