‘Budapest Bár’ címkével jelölt cikkek
1

Olimpiai akkordok – a Budapest Bár óriási sikert aratott Londonban
Olimpiai akkordok – a Budapest Bár óriási sikert aratott Londonban
2012. szeptember 18. | kutivili
Farkas Róbert, a népszerű zenekar, a Budapest Bár vezetője egy korábbi beszélgetésünk során elmondta, hogy a sikerhez nélkülözhetetlen a jó marketing, de még annál is fontosabb a karakteres zenei repertoár.
A Budapest Bár Valentin-napi koncertje
A Budapest Bár Valentin-napi koncertje
2012. február 16. | Balog Zsolt
Amióta a Budapest Bár zenekar elindult, rendre úgy alakul, hogy szinte minden egyes ötletükből rendszer lesz, a rajongóik akaratának megfelelően. Ez várható a Valentin-napi koncert esetében is, amellyel a budapesti New Orleans étteremben debütáltak, és mint mindig, most is kirobbanó sikert arattak
A Budapest Bár kirobbanó sikere
A Budapest Bár kirobbanó sikere
2011. október 21. | kutivili
Azt már megszokhattuk, hogy a Budapest Bár zenészei és énekesei katarzis hangulatot teremtenek a koncertjeiken, és a négy éve sikeres csapat folyamatosan keresi az új kihívásokat. Legutóbb például azt tűzték ki célul, hogy színházi produkciót hoznak létre a Hoppá! című albumukból. A darab bemutatója október 17-én volt a MOM Kulturális Központban...
Borok és történetek
Borok és történetek
2011. október 20. | kutivili
Farkas Robi sokat látott fiatal hegedűművész. Túlzás nélkül lehet mondani, hogy bejárta a világot. Sok gyönyörű helyen volt, sok érdekes emberrel találkozott, és persze szinte mindenhol megkóstolta a jellegzetes borokat. Kíváncsi volt, melyik termőföld mire képes, ha szépen bánnak vele.
Budapest Bár a MOM-ban
Budapest Bár a MOM-ban
2011. október 13. | bermy
Új lemeze (Hoppá!) koncertszínházi bemutatóját tartja a Budapest Bár október 17-én a MOM Kulturális Központban. A budapesti bemutató után számos vidéki nagyvárosban is látható lesz a produkció.
A Budapest Bár brillírozott a Szigeten
A Budapest Bár brillírozott a Szigeten
2011. augusztus 16. | kutivili
Töretlen a néhány éve alakult Budapest Bár sikere. Sok koncerten vannak túl, de a zenekar alapítója, Robi szerint még mindig különleges élmény a Szigeten fellépni.
Budapest Bár a Szigeten!
Budapest Bár a Szigeten!
2011. augusztus 12. | kutivili
Augusztus 12-én (pénteken) koncertet ad Budapest Bár a Sziget Fesztiválon az MR2 színpadon. Fellép: Lovasi András, Frenk, Keleti András, Szűcs Krisztián, Németh Juci, Behumi Dóri, Farkas Róbert, Ökrös Károly, Farkas Mihály, Farkas Richárd, Kisvári Ferenc.
Kávéházi hangulatban
Kávéházi hangulatban
2010. november 14. | Black Joe
Nagy fába vágta fejszéjét a Budapest Bár zenekar. Időutazásra invitálja mindazokat, akik kedvelik a 20-as, 30-as évek zenéit. A tehetséges roma zenészek napról napra népszerűbbek, és már nemcsak hazánkban játszanak egyre többet, hanem külföldön is. - audió
1
Blogok
Nótár Ilona blogja
És változunk Idősíkok között
Bogdán Péter blogja
Megmaradunk egymásnak örökre! Egy kisvárdi jány

Támogassa a Sosinet.hu-t!
Ajánló
1/3
Kövess minket
Partnereink
Támogatóink