‘C Street rádió’ címkével jelölt cikkek
1

Egy éves a C-street Rádió
Egy éves a C-street Rádió
2012. október 28. | bermy
Egy éves lett a C-street Rádió. Vezetőjével, Jánoska Istvánnal az elmúlt esztendő tapasztalatairól és a terveikről szerettünk volna beszélgetni. Mint mindjárt hallani fogják, a jövőről keveset árult el az internetes rádió munkatársa, annyit azonban elmondott, hogy nemsokára nagy meglepetésben lesz részük azoknak, akik ismerik és kedvelik a C-Streetet. Jánoska Istvánt hallják.
Rádió a C utcában – C Street Rádió
Rádió a C utcában – C Street Rádió
2012. szeptember 14. | Balog Zsolt
Tavaly szeptemberben alakult meg a C Street rádió Jánoska István "Spagi" vezetésével, aki fiatalos, lendületes csapatot épített maga köré. Spagitól nem állt messze a rádiózás, hiszen nyolc évet töltött el a Rádió C-ben.Eddigi munkájukat minősíti, hogy már Ugandából, Kanadából, Svédországból és az Egyesült Államokból is vannak hallgatóik.
C-Street Piknik
C-Street Piknik
2012. augusztus 24. | Balog Zsolt
Sokan hallhatták a C-Street rádiót a Piknik Szendvics Bárban augusztus 20-án. A Budapest belvárosában lévő szórakozóhely tulajdonosa, Szabó Róza szívesen adott helyet a produkciónak. Jánoska István, azaz "Dj. Spag", a rádió vezetője nagyon örült a lehetőségnek, mert így nem csak az internetről hallhatta őket a közönség, hanem "élőben" is.
1
Blogok
Nótár Ilona blogja
És változunk Idősíkok között
Bogdán Péter blogja
Megmaradunk egymásnak örökre! Egy kisvárdi jány

Támogassa a Sosinet.hu-t!
Ajánló
1/3
Kövess minket
Partnereink
Támogatóink