‘Costa Concordia’ címkével jelölt cikkek
1

Tisztelet Fehér Sándor emlékének
Tisztelet Fehér Sándor emlékének
2013. február 24. | kutivili
Szerte a világon példaértékűnek tartják azt, amit a fiatalon elhunyt hegedűművész, Fehér Sándor tett: életét áldozta, miközben a bajtársait mentette a Costa Concordia luxushajón. A közelmúltban a Magyar Civil Becsületrend, Ars Humanica Hungarica kör tisztelgett a hegedűművész emléke előtt egy poszthumusz díjjal, amelyet Sándor testvére, Fehér Róbert vett át az Óbudai Társaskörben. Az alapító és szervező Kuthi Csaba elmondta, számukra teljesen természetes és egyértelmű volt, hogy a hősi halált halt fiatal hegedűművész emléke előtt róják le tiszteletüket a poszthumusz díjjal.
A Costa Concordia hősi halottja – Fehér Sándor
A Costa Concordia hősi halottja – Fehér Sándor
2012. július 29. | kutivili
Mint ismert, ez év januárjában a Costa Concordia szállodahajó zátonyra futott az olaszországi Giglio szigeténél. Az óceánjárón számos magyar is volt, akik a balesetet követően néhány napon belül már mind itthon voltak – egy kivétellel. A kivétel a luxushajó hegedűművésze, Fehér Sándor volt. Jó ideig, nagy erőkkel keresték, de hiába. Külföldi kollégái annyit tudtak elmondani, [...]
Az önzetlenség mintapéldája
Az önzetlenség mintapéldája
2012. február 16. | kutivili
Nem vitás, hogy az önzetlen viselkedés, amelyet Fehér Sándor tanúsított a Costa Concordia katasztrófája idején, példaértékű mindenki számára. Akik vele voltak az utolsó percekben, elmondták, hogyan segített a kétségbeesetteken, legfőképpen a gyermekeken.
A Costa Concordia igazi kapitánya – Fehér Sándor hegedűművész
A Costa Concordia igazi kapitánya – Fehér Sándor hegedűművész
2012. január 24. | kutivili
Az élet könyörtelen fordulatai távolinak tűnnek. Mindaddig, amíg valami olyan kegyetlenség történik az emberrel vagy közeli hozzátartozójával, amelyre rémálmában sem gondolna.
1
Blogok
Nótár Ilona blogja
És változunk Idősíkok között
Bogdán Péter blogja
Megmaradunk egymásnak örökre! Egy kisvárdi jány

Támogassa a Sosinet.hu-t!
Ajánló
1/3
Kövess minket
Partnereink
Támogatóink