‘demonstráció’ címkével jelölt cikkek
1

Kocsis Máté ellen tüntettek
Kocsis Máté ellen tüntettek
2012. november 27. | Black Joe
Körülbelül százan vettek részt azon a demonstráción, amelyen távozásra szólították fel Józsefváros polgármesterét. Az elégedetlen VIII. kerületi lakosok szerint látványosan romlott az életminőségük 2010-óta. Az egyre növekvő bűnözés, a csillagászati szintre emelt lakbérek, valamint a józsefvárosi munkanélküliség miatt vonultak vagy százan az utcára a VIII. kerületben. A tüntetők szerint az önkormányzat más kerületben élőknek ad munkát, és a helyiekről megfeledkezik. A demonstráción követelték azt is, hogy Kocsis Máté távozzon a polgármesteri székből, mivel nem is a Józsefvárosban lakik, és nem érzi át a kerületben élők problémáit. A tüntetés után megkerestük az önkormányzatot is, de ők nem akartak nyilatkozni.
Romák a kormány mellett
Romák a kormány mellett
2012. január 22. | GGy
Több száz Lungo Drom-os romát hívott a Hősök terére Farkas Flórián (Fidesz), hogy a kormány mellett tüntető tömeggel együtt vonuljanak a Parlamenthez. Videónkban néhány olyan aktivista is megszólal, aki ellenezte, hogy az árpádsávos zászlókkal tüntetőkhöz csatlakozzanak a roma demonstrálók.
„Cigányok a rendőrökért” – kár, hogy nem jött össze
„Cigányok a rendőrökért” – kár, hogy nem jött össze
2011. május 9. | admin
Roma fiatalok egy csoportja azt tervezte, csatlakoznak a rendvédelmisek május 5-i, pénteki demonstrációjához, hogy így fejezzék ki a szolidaritásukat.
Hejőszalontán vonult a Jobbik
Hejőszalontán vonult a Jobbik
2011. április 4. | GGy
A Jobbik cigányellenes tüntetői, a jogvédők által szervezett ellendemonstrálók, és a sok rendőr valósággal megduplázta Hejőszalonta létszámát szombaton. A borsodi faluban két hete megöltek egy 50 éves helybéli asszonyt . A gyanúsított a nő volt albérlője, egy bőcsi férfi. A Jobbik úgy reagált...
Még soha nem álltak ki a romák mellett ennyien
Még soha nem álltak ki a romák mellett ennyien
2010. szeptember 9. | GGy
A román és bolgár cigányok franciaországi kitoloncolása ellen tüntettek Európa szerte szeptember elején. A budapesti demonstráció főszervezője, Böni Gina szerint ennyi ember még soha nem fogott össze a romák érdekében, ezért belgrádi és bécsi szervezetekkel közösen azt kezdeményezik, hogy szeptember 4-e legyen a roma és nem roma, valamint az európai szolidaritás napja. - videó
1
Blogok
Nótár Ilona blogja
És változunk Idősíkok között
Bogdán Péter blogja
Megmaradunk egymásnak örökre! Egy kisvárdi jány

Támogassa a Sosinet.hu-t!
Ajánló
1/3
Kövess minket
Partnereink
Támogatóink