‘Eger’ címkével jelölt cikkek
1

Mezítláb, vagy cipőben?
Mezítláb, vagy cipőben?
2012. április 10. | Black Joe
A focit imádó, ám nehéz sorsú fiatalok számára indított sportszergyűjtő akciót a Polgár Alapítvány az Esélyekért. Felhívásukhoz számos élvonalbeli csapat csatlakozott már. Egerben jártunk, ahol válogatót tartottak, és közben felállították a gyűjtődobozt.
Egyhetes nyári egyetem integráció szakon
Egyhetes nyári egyetem integráció szakon
2011. szeptember 27. | kutivili
A Tom Lantos Intézet roma és nem roma főiskolai hallgatók számára egyhetes nyári egyetemet szervezett, melynek központi témája a roma integráció volt. Érintettek más lényeges és érdekes témákat, mint például a felsőoktatás és az ifjúságsegítés, de többnyire mindegyik témát lehetett kapcsolni az integrációhoz.
Harmónia a szőlőben és a munkában
Harmónia a szőlőben és a munkában
2011. augusztus 31. | kutivili
Dr. Dula Bencével, volt egri hegybíróval, a szakma egyik jeles képviselőjével arról beszélgettünk, hogy mi a véleménye és tapasztalata ezzel kapcsolatban, valamint arról, hogy merre tart a "bornemzet" Magyarország. Tettük mindezt a festői szépségű egri szőlőhegy szinte végeláthatatlan, színes sorai között.
Kesernyés Bikavérünnep
Kesernyés Bikavérünnep
2011. augusztus 1. | kutivili
A Bikavérünnep kiváló lehetőség lenne arra, hogy a legnépszerűbb magyar vörös küvének jó hírét vigye. Javíthatna azon a rossz összképen, ami a pénzhajhász tömegtermelők miatt alakult ki. Ehhez azonban világszínvonalú fesztiválra lenne szükség, ami csak és kizárólag a borra koncentrál. Sajnos, ez idén nem így alakult.
1
Blogok
Nótár Ilona blogja
És változunk Idősíkok között
Bogdán Péter blogja
Megmaradunk egymásnak örökre! Egy kisvárdi jány

Támogassa a Sosinet.hu-t!
Ajánló
1/3
Kövess minket
Partnereink
Támogatóink