‘egészségügy’ címkével jelölt cikkek
1
 

Szabadságot Geréb Ágnesnek!
Szabadságot Geréb Ágnesnek!
2012. március 8. | Nili
Engedjék meg nekem, hogy egy kicsit elkanyarodjak választott témámtól, a Tudatos Családtervezéstől. Ugye ismerjük a történetet Geréb Ágnesről, a szakemberről, aki merészelt másként gondolkodni.
Fehérruhás isten leszek!/23.
Fehérruhás isten leszek!/23.
2011. július 5. | admin
A romák körében a bábaság intézménye tovább élt, mint a többségi társadalomban, hiszen utazó, vándorló népcsoportként nem állt mindig rendelkezésükre az orvosi segítség. Sok esetben meg sem tudták fizetni, vagy nem látták őket szívesen a város belső részein, nem tudták hogyan bevinni a szülő nőt…
Fehérruhás isten leszek!/22.
Fehérruhás isten leszek!/22.
2011. május 14. | admin
Történt egy csúnya balesetem, a „fehérruhás istenek” segítségére szorultam. Egy kis időre páciens lettem. Mire a szakorvos elé kerültem a bajommal, már nagyjából sejtettem, hogy műteni kell sérült lábamat. Én inkább amiatt aggódtam...
Fehérruhás isten leszek!/21.
Fehérruhás isten leszek!/21.
2011. március 23. | admin
Egyetlen titok nyomja csupán a lelkét: a származása. Mert ezt szigorúan titkolnia kell az újdonsült kollégái előtt. Eleinte tartott attól, hogy ha ránéznek, egyből kiderül, hiszen szüleitől örökölte szép barna bőrét, fekete haját, a tipikus rasszjegyeket…
Fehérruhás isten leszek!/20.
Fehérruhás isten leszek!/20.
2011. február 16. | admin
Máté 2009-ben a 24. héten koraszülöttként jött a napvilágra, alig több, mint fél kilóval. Édesanyja a szülést megelőzően többször panaszkodott vérzésre, de csak kúpot írtak fel számára és hazaküldték.
Érintés
Érintés
2010. december 5. | Bogdán Péter
Igaz, a legelítélendőbb a kisfiú történetében, hogy a szülei magára hagyták. De ha már megtörtént, akkor a nővéreknek, akiknek a betegekről való gondoskodás a hivatásuk, kutya kötelességük lenne, hogy odamenjenek a betegágyhoz, és a hosszúra nyúlt kávézás és pletykálás mellett jusson pár perc egy ártatlan és védtelen gyermek megérintésére, megsimogatására is.
Háttérből az élre
Háttérből az élre
2010. december 2. | Black Joe
Pszichológusokat, gyógytornászokat, dietetikusokat, szociális munkásokat, ápolókat és más szakembereket szólított meg a Betegoktatók Első Országos Versenye és Konferenciája. Végre egy kicsit rólunk, romákról is szólt ez a verseny, amelynek győztese Podhorszkiné Imre Etelka dietetikus.
Fehérruhás isten leszek!/17.
Fehérruhás isten leszek!/17.
2010. november 23. | admin
Nemrég hallottam a hírekben, hogy meghalt egy kismama a Bács-Kiskun Megyei Kórházban. A gyermekét komplikáció nélkül világra hozta, utána kezdődött a tragédia. Erős vérzés keletkezett, amit a méh eltávolítása után sem sikerült végleg elállítani.
Fehérruhás isten leszek!/12.
Fehérruhás isten leszek!/12.
2010. augusztus 21. | so si?
Azonnal felkértek, hogy tartsak egy előadást, mely egyben bemutatkozás is, az oktatótestület számára. Hogy szédültem-e, amikor kimentem az épületből? Hát persze! - Nili blogja folytatódik!
Fehérruhás isten leszek!/11.
Fehérruhás isten leszek!/11.
2010. augusztus 12. | so si?
Öt évig töröltem a vért, három diplomával, szolgáltam a „nagyságosokat”, akiknek soha nem lesz fele annyi képesítésük sem, mint ami nekem van? Miért nem mondtam meg nekik, hogy milyen magasan kvalifikált vagyok? Azt gondoltam, hogy csupán a kitartó és alázatos munkám elég lesz arra, hogy megbecsüljenek.
1
 
Blogok
Nótár Ilona blogja
És változunk Idősíkok között
Bogdán Péter blogja
Megmaradunk egymásnak örökre! Egy kisvárdi jány

Támogassa a Sosinet.hu-t!
Ajánló
1/3
Kövess minket
Partnereink
Támogatóink