‘elfogadás’ címkével jelölt cikkek
1

Számomra cigánynak lenni, azt jelenti, hogy szabad vagyok
Számomra cigánynak lenni, azt jelenti, hogy szabad vagyok
2010. augusztus 13. | Nótár Ilona
Én azt akartam, hogy a fiamnak ne ez legyen az alapélménye. Hogy neki cigánynak lenni azt jelentse, hogy szabad és jól érzi magát! Ezt nagyon tudatosan neveltem a fiamba, többek között ezért mentünk ki Amerikába. - Zsiga Alfonz – Most induló sorozatunkban olyan embereket mutatunk be, akikre felnézhettek.
Tállyáról az Amerikai Nagykövetségre
Tállyáról az Amerikai Nagykövetségre
2010. augusztus 9. | so si?
Kevesen képzelik el azt, hogy egy fiatal cigánygyerek elindul Borsodból, megvalósítani az álmait. Hogyan juthat el egy 23 éves fiú a Tállya nevű kistelepülésről az Amerikai Nagykövetség gyakornokságáig? - Angyal József - Most induló sorozatunkban olyan embereket mutatunk be, akikre felnézhettek.
Vitázunk, feldobunk témákat
Vitázunk, feldobunk témákat
2010. június 29. | Botos Nikolett
Kamaszok tanulnak vitázni, érvelni az Új Világ Egyesületben. Vélemények, érvek, ellenérvek egy megadott témában. Hogy milyen témákról esik szó, mi érdekli őket? - videó!
Sziráki Tavaszi Roma Fesztivál
Sziráki Tavaszi Roma Fesztivál
2010. június 15. | Botos Nikolett
Roma Fesztivál egy kis faluban, Szirákon. Először rendeztek ilyen eseményt, amelyre a helyiek többsége is kíváncsi volt. Hogy hogyan sikerült a fesztivál, kik léptek fel, és kik voltak a szervezők? - A videóból kiderül.
Jogi eszközökkel nem lehet szeretetet kicsikarni
2010. június 2. | so si?
Derdák Tibor szerint üdvözlendő az új kormánynak a tankötelezettségre vonatkozó elképzelése, miszerint megvonnák a családi pótlékot azoktól a szülőktől, akik nem járatják iskolába a gyereküket. Mohácsi Erzsébet nem ért egyet az Orbán-kormány elképzeléseivel, mert szerinte ez visszaélésekre ad lehetőséget.
Cigány, sváb, magyar a Deák Diákban
Cigány, sváb, magyar a Deák Diákban
2010. április 17. | Botos Nikolett
Egymás megismerése és elfogadása a célja a Deák Diákban megrendezett multikulturális hétnek. Hogyan sikerült ezt megvalósítani? A sorozat második részéből kiderül. - videó!
Roma gyerekek vagyunk, beszéljünk róla! – videó
Roma gyerekek vagyunk, beszéljünk róla! – videó
2010. március 23. | Botos Nikolett
Egy józsefvárosi általános iskolában egyedülálló az, amit a békés egymás mellett élés, valamint egymás jobb megismerése érdekében tesznek a pedagógusok.Videónkból kiderül, hogyan működik a módszer és az is, hogyan is látják a cigányokat a gyerekek, és mit gondolnak róluk?
1
Blogok
Nótár Ilona blogja
És változunk Idősíkok között
Bogdán Péter blogja
Megmaradunk egymásnak örökre! Egy kisvárdi jány

Támogassa a Sosinet.hu-t!
Ajánló
1/3
Kövess minket
Partnereink
Támogatóink