‘Emberi Erőforrások Minisztériuma’ címkével jelölt cikkek
1

Sokszínűség világszínvonalon
Sokszínűség világszínvonalon
2013. április 8. | kutivili
Április hatodikán ünnepeltük a roma kultúra napját. Ebből az alkalomból színes műsorok várták az érdeklődőket a MOM Kulturális Központban a Cigánykerék – Roma Értékek Fesztiválon. A fesztivál a zenétől a gasztronómiai ínyencségeken át a látványos divatbemutatókig mindenféle érdekességet magába foglalt. Nem titkolt célja az volt, hogy minél szélesebb közönséget szólítson meg, és megismertesse velük a roma kultúra gazdagságát és a páratlan roma hagyományokat.
Könyv- és játékkölcsönzés az oviban
2013. március 21. | Balog Zsolt
Mintegy húszezer, mélyszegénységben élő gyermeknek és szüleiknek nyújthatnak segítséget a Gyerekesély programok - mondta Langerné Victor Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (EMMI) helyettes államtitkára, amikor a Hevesi kistérség projektjével ismerkedett. Ott létrehozták az utazó gyermekorvosi szolgáltatást, de jutott a pénzből roma közösségi házra és számítástechnikai központ létrehozására is. Egyedülálló kezdeményezés a "Mert játszani jó!" program, amelynek keretében játékot és könyvet lehet kölcsönözni a térség valamennyi óvodájában. Ezeken kívül minden nyáron 100 gyermek számára szerveznek tábort.
Előleg a gyerekházaknak
2013. március 14. | Balog Zsolt
Kétmillió forint előleget kapnak a Biztos Kezdet Gyerekházakat működtető önkormányzatok, hogy folytathassák programjaikat az idei pályázatok lezárultáig, illetve a források elosztásáig - közölte Kovács Zoltán, az Emberi Erőforrások Minisztériuma társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára.
1
Blogok
Nótár Ilona blogja
És változunk Idősíkok között
Bogdán Péter blogja
Megmaradunk egymásnak örökre! Egy kisvárdi jány

Támogassa a Sosinet.hu-t!
Ajánló
1/3
Kövess minket
Partnereink
Támogatóink