‘évforduló’ címkével jelölt cikkek
1

Tizenöt év
Tizenöt év
2010. december 20. | Bogdán Péter
A roma témákban való járatlanság miatt is szükség van roma újságírókra. A toborzásuk, a képzésük nem maradhat el az állítólagos pénzhiány miatt. A társadalmi feszültségek csökkentésére áldozni kell, és ha annak az „eszköze” egy cigány újságíró, akkor őrá kell költeni.
Golden Star Awards díját veheti át Brüsszelben az RSK
2010. november 11. | Roma Sajtóközpont
2010-11-11 - Az Európai Bizottság Golden Star Awards elnevezésű díját veheti át Brüsszelben a fennállásának 15. évfordulóját ünneplő Roma Sajtóközpont (RSK) szerkesztősége. Az elismeréssel az Európai Bizottság minden évben testvérvárosi illetve olyan civil kezdeményezéseket jutalmaz, amelyek ösztönzik a helyi közösségek aktív polgári szerepvállalását. Emellett gondolatébresztő, innovatív jellegükkel, a bennük rejlő potenciállal és elkötelezettségükkel tűnnek ki. Az RSK a civil programban kapja a díjat. A díjazottakat minden évben az Unió tagországaiból választják ki.
Egy arc, egy történet – 15 éves az RSK
Egy arc, egy történet – 15 éves az RSK
2010. november 9. | GGy
A Roma Sajtóközpont (RSK), idén ünnepli megalakulásának 15. évfordulóját. Az első roma médiumként alapított hírügynökség munkatársai az évforduló alkalmából adták közre a Köznapi Krónika 2009 című kiadványt, amelyben az elmúlt év romákat érintő eseményeit gyűjtötték össze.
1
Blogok
Nótár Ilona blogja
És változunk Idősíkok között
Bogdán Péter blogja
Megmaradunk egymásnak örökre! Egy kisvárdi jány

Támogassa a Sosinet.hu-t!
Ajánló
1/3
Kövess minket
Partnereink
Támogatóink