‘Farkas Flórián’ címkével jelölt cikkek
1
 

Farkas Flórián: romák tízezrei kaptak munkát
2013. március 23. | Balog Zsolt
Az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) elnöke szerint a kormányváltás óta 36-37 ezer munkanélküli romát sikerült visszavezetni a munkaerőpiacra.
Romák demonstráltak az Országos Roma Önkormányzat előtt
Romák demonstráltak az Országos Roma Önkormányzat előtt
2012. augusztus 12. | GGy
"A jó kutya csak akkor ugat, ha a gazda engedélyt ad rá", "Farkas Flórián Devecser ügyében nem lát", "Nem hall, nem beszél" és hasonló transzparensekkel demonstráltak tegnap civil romák az Országos Roma Önkormányzat Dohány utcai épülete előtt. Az egyik főszervező Villás Lajos szerint elég volt abból, hogy Farkas nem áll ki a cigányságért, "a választott vezető" a múlt vasárnapi devecseri jobbikos tüntetés után sem nyilvánított véleményt - "a hagyományokhoz híven". Próbáltuk megkérdezni Farkas Flóriánt, de nem tudtunk bejutni az épületbe és telefonon sem sikerült elérni a fideszes parlamenti képviselőt. Nézze meg videónkat!
Csinálják a fesztivált | Roma Dokufeszt
Csinálják a fesztivált | Roma Dokufeszt
2012. március 28. | admin
Gyöngyöspatán nincsen semmi etnikai háborgás, csak direkt politikai feszültségkeltés van. – A HírTv dokumentumfilmjében elhangzott megfogalmazás.
Reakciók Farkas Flórián J. M. Barrosónak írt levelére
Reakciók Farkas Flórián J. M. Barrosónak írt levelére
2012. január 21. | GGy
Horváth Aladár roma polgárjogi politikus szerint, ha „megnézzük az elmúlt másfél év időszakát, a szociális problémák rendészeti módon való kezelését, a közmunkaprogram szabályozását, akkor ezek olyan súlyos történetek, amelyeket Farkas Flórián is megszavazott a Parlamentben.
Válasz José „Sosi” Barrosotól
Válasz José „Sosi” Barrosotól
2012. január 18. | Black Joe
Kedveljük önt, és azért, hogy nem szólalt még fel a romák érdekében az elmúlt fociszezonban, csak meleg köszönetemet tudom kifejezni. Ezt vártuk öntől, és meg is kaptuk. Ez helyes gyakorlat, nem lenne célszerű, ha eltérne tőle.
Bírálták a Roma Stratégiát
Bírálták a Roma Stratégiát
2011. november 24. | GGy
Az uniós tagállamoknak az év végéig kell elkészíteniük a nemzeti roma stratégiát, és azt be kell nyújtaniuk az Európai Bizottsághoz. A májusban elfogadott Európai Roma Keretstratégia alapján négy fő területen kell eredményt elérni: az oktatás, a foglalkoztatás, az egészségügyi ellátás és a lakásviszonyok javításában.
Standup gyenge poénokkal
Standup gyenge poénokkal
2011. május 30. | mitosz
Az est hőse már régóta vicceket szór a tömegnek étek gyanánt. Mi is erre várunk. Reméljük, újra meg újra reménykedünk, hogy egyszer már csak tele lesz a has. Flórián jön, mosolyog, mindjárt beszélni fog a mikrofonba, juj, de jó poénokat puffogtat. Igazi standup-os a srác.
Kifütyülték Farkas Flóriánt Gyöngyöspatán
Kifütyülték Farkas Flóriánt Gyöngyöspatán
2011. április 23. | GGy
Csak péntek estére ért Gyöngyöspatára Farkas Flórián fideszes országgyűlési képviselő, az Országos Roma Önkormányzat elnöke. Már előtte a településen járt Pintér Sándor belügyminiszter, aki ellátogatott a cigánytelepre is a községházán tartott sajtótájékoztató után.
Új korszakot ígér Farkas Flórián
2011. február 14. | Roma Sajtóközpont
2011. február 14. hétfő: Egységes kisebbségpolitikai érdekképviselet, a kisebbségi önkormányzatok működésének biztosítása, és még húszezer munkahely romáknak. Farkas Flórián, az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) vezetője a legfontosabb teendőkről beszélt a Roma Sajtóközpontnak.
Farkas: „Vége a megélhetési roma politikának”
2011. január 20. | Roma Sajtóközpont
2011. január 20., csütörtök: Farkas Flórián, az Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ) elnöke megválasztása után röviddel kifejtette, hogy az OCÖ, a partneri viszony fenntartása mellett, a kormány szakmai és politikai ellensúlya akar lenni. Kállai Ernő kisebbségi ombudsman az új OCÖ-től azt várja, hogy - más kisebbségekhez hasonlóan - intézményeket alapítson és működtessen a kultúra- és hagyományápolásra összpontosítva. Balog Zoltán államtitkár szerint „egymásra vagyunk ítélve”, és az OCÖ nem bólogató Jánosok csapata.
1
 
Blogok
Nótár Ilona blogja
És változunk Idősíkok között
Bogdán Péter blogja
Megmaradunk egymásnak örökre! Egy kisvárdi jány

Támogassa a Sosinet.hu-t!
Ajánló
1/3
Kövess minket
Partnereink
Támogatóink