‘FCÖ’ címkével jelölt cikkek
1

Módosíttatná a nemzetiségi választójogi szabályokat az FCÖ
Módosíttatná a nemzetiségi választójogi szabályokat az FCÖ
2012. március 31. | GGy
Több ponton is módosíttatná a tavaly elfogadott nemzetiségi választójogi szabályokat Makai István, a Roma Polgári Tömörülés és a Fővárosi Cigány Önkormányzat elnöke. A szervezet akként módosíttatná az országgyűlési képviselők választásáról szóló törvényt, hogy ne csak az országos nemzetiségi önkormányzat állíthasson nemzetiségi listát, hanem minden olyan kisebbségi szervezet, amely eléri a kellő számú ajánlást.
Társadalmi elismerés Molnár Ferenc Caramelnek
Társadalmi elismerés Molnár Ferenc Caramelnek
2010. december 21. | Black Joe
A „Múltunk közös lesz a jövőben is” díjat a Fővárosi Cigány Önkormányzat 2009-ben alapította. A díj átadása FCÖ egyik legnemesebb hagyománya, hiszen minden évben olyan szervezetek, cégek, illetve magánszemélyek kapják, akik a cigányság társadalmi integrációját kiemelkedően támogatják és elősegítik.
Ez a választás egy cunamival ért fel
Ez a választás egy cunamival ért fel
2010. április 29. | Black Joe
A választásokról, az LMP-ről, a Jobbikról és az új lehetőségekről beszélgettünk Makai Istvánnal a Fővárosi Cigány Önkormányzat elnökével. Megkérdeztük azt is, hogy vajon miért nem volt munkakapcsolat a parlamentben ülő roma képviselőkkel, és miért lehetetlen együttműködni az Országos Cigány Önkormányzattal?
1
Blogok
Nótár Ilona blogja
És változunk Idősíkok között
Bogdán Péter blogja
Megmaradunk egymásnak örökre! Egy kisvárdi jány

Támogassa a Sosinet.hu-t!
Ajánló
1/3
Kövess minket
Partnereink
Támogatóink