‘fehérruhás istennő’ címkével jelölt cikkek
1
 

Fehérruhás isten leszek!/18.
Fehérruhás isten leszek!/18.
2010. december 9. | admin
A szülésznői munka nem a szülőszobában kezdődik, és nem is ott ér véget. Legalábbis nem kellene, hogy így legyen. A legtöbb esetben a szakemberek csupán akkor találkoznak a kismamával, amikor az megérkezik hozzájuk a vajúdóba. Nem csoda, ha az a néhány órás ismerkedés a leghivatalosabb keretek között marad, személyes beszélgetésnek helye és ideje nincsen, hiszen ebben a koncentrált időben a kórház feladata a kismama szakmai felügyelete, illetve a születendő gyermek fokozott megfigyelése.
Fehérruhás isten leszek!/14.
Fehérruhás isten leszek!/14.
2010. szeptember 29. | admin
Az elmúlt hetekben már beszámoltam arról, hogy „okítani” fogok. Nem ezek az első alkalmak, viszont még mindig képes vagyok annyira izgulni az óráim előtt, hogy éjszaka nem tudok aludni. - Nili blogja folytatódik!
Fehérruhás isten leszek!/12.
Fehérruhás isten leszek!/12.
2010. augusztus 21. | so si?
Azonnal felkértek, hogy tartsak egy előadást, mely egyben bemutatkozás is, az oktatótestület számára. Hogy szédültem-e, amikor kimentem az épületből? Hát persze! - Nili blogja folytatódik!
Fehérruhás isten leszek!/11.
Fehérruhás isten leszek!/11.
2010. augusztus 12. | so si?
Öt évig töröltem a vért, három diplomával, szolgáltam a „nagyságosokat”, akiknek soha nem lesz fele annyi képesítésük sem, mint ami nekem van? Miért nem mondtam meg nekik, hogy milyen magasan kvalifikált vagyok? Azt gondoltam, hogy csupán a kitartó és alázatos munkám elég lesz arra, hogy megbecsüljenek.
Fehérruhás isten leszek!/10.
Fehérruhás isten leszek!/10.
2010. augusztus 6. | so si?
Minden beavatkozást érdekelődéssel fogadtam, de leginkább a császármetszésekre vártam. Őszintén? Egészen más volt közelről megtapasztalni, mint, amit a könyvekből tanultam. Néhány perc alatt elvégzik az első bemetszéseket és aztán... - Nili blogja folytatódik
Fehérruhás isten leszek!/9.
Fehérruhás isten leszek!/9.
2010. július 29. | so si?
Az anyuka a vizsgálat első pillanatától kezdve sírt. Az orvos erre ügyet sem vetett, nagy szakértelemmel megnézte a magzat paramétereit, majd azt mondta: „Most megvárom, míg az anyuka letörli a könnyeit. Igen, úgy…” Láttam, hogy a kismama kérdezne még, de az orvos és az asszisztens ügyet sem vetettek rá. - Nili blogja folytatódik
Fehérruhás isten leszek!/8.
Fehérruhás isten leszek!/8.
2010. július 19. | so si?
Készültem arra, hogy publikálni fogok az egészségügyi állapotokról, mégpedig egy roma szakember szemszögéből nézve. Nem tudtam, hogyan fogják fogadni az emberek a kendőzetlen véleményemet. A visszajelzések alapján érdemes volt:) – Nili blogja folytatódik a Szülészeten, Ahol Az Élet Kezdődik.
Fehérruhás isten leszek! /7.
Fehérruhás isten leszek! /7.
2010. július 7. | so si?
A folyosó végéről lépteket hallottam. A fiatal doktornő, ezekkel a szavakkal köszöntötte a társaságot:„Ti itt ültök én meg kaparom a nyóckert?” - Ezt a mondatot soha nem felejtem el. A többiek (orvosok és szülésznők) jót nevettek ezen. - Nili blogja folytatódik a Szülészeten, Ahol Az Élet Kezdődik.
Fehérruhás isten leszek! /6.
Fehérruhás isten leszek! /6.
2010. július 1. | so si?
Kati és Pisti Nilit kérték fel szülésznőnek, mert fontos volt nekik, hogy a biztonságos szülés után ott lehessen az egész család. Hogyan született meg a kis Adél? – Nili blogja folytatódik a Szülészeten, Ahol Az Élet Kezdődik.
Fehérruhás isten leszek! /5.
Fehérruhás isten leszek! /5.
2010. június 21. | so si?
- Elnézést doktor úr, nekem szólt? - Neked, neked. A te nevedet mondtam, nem? Most lesz egy ikerszülésem, ha gondolod, gyere be te is, érdekesnek ígérkezik! Nagyon jól esett. Sok idő telt el, amióta ott vagyok, de akkor éreztem először, hogy kezdenek befogadni engem. – Nili blogja folytatódik a Szülészeten, Ahol Az Élet Kezdődik.
1
 
Blogok
Nótár Ilona blogja
És változunk Idősíkok között
Bogdán Péter blogja
Megmaradunk egymásnak örökre! Egy kisvárdi jány

Támogassa a Sosinet.hu-t!
Ajánló
1/3
Kövess minket
Partnereink
Támogatóink