‘Gödör Klub’ címkével jelölt cikkek
1
 

Betemetik a Gödröt, és vele együtt a roma programokat is?
Betemetik a Gödröt, és vele együtt a roma programokat is?
2012. január 24. | Forgács Marietta
Bezárja kapuit január végén a Gödör Klub. Filep Ákos, a klub vezetője azt sérelmezi, hogy hosszú ideig bíztató híreket hallott, és úgy tűnt, hogy megkapja azt a három hónapot, amit a szórakozóhely bezárására kért.
Nehezen érvényesülnek az emberi jogok
Nehezen érvényesülnek az emberi jogok
2011. december 15. | Forgács Marietta
Bár már 57 éve annak, hogy az ENSZ Közgyűlése december 10-ét az emberi jogok napjává nyilvánította, sok civil szervezet szerint még ma is sárba tiporják a politikai és polgári jogokat, valamint a gazdasági, szociális és kulturális jogok sokaságát.
Karácsony a Gödörben
Karácsony a Gödörben
2011. december 8. | GGy
Az Erzsébet téri Gödör Klub december végén is várja azokat, akik zenés rendezvényeken szeretnék búcsúztatni az idei évet. Mindenki találhat a programok között olya, amelyen szívesen bulizhat a barátaival. Mi itt azokat a napokat emeljük ki, amelyek a roma zenét kedvelők érdeklődését felkelthetik.
Vámpírok ellen a Gödörben
Vámpírok ellen a Gödörben
2011. szeptember 14. | GGy
Egy vámpírok ellen küzdő szervezet tagjai jelentek meg pontban éjfélkor a budapesti Gödör Klubban, a Civilek Éjszakáján. A rendezők először megriadtak a csapat tagjainak lendülete, egyenruhája és zászlói miatt, azonban hamarosan kiderült, hogy valójában mit és kit parodizálnak a Fokhagymafront aktivistái.
Tisztelet a cigány anyáknak
Tisztelet a cigány anyáknak
2011. május 31. | Balog Zsolt
Első alkalommal szerveztek a roma anyák tiszteletére rendezvényt. A május 29-i esemény helyszíne a Gödör klub volt, szervezői Kalla Éva és Bari Judit. A program része volt: kerekasztal-beszélgetés, fotókiállítás, dokumentumfilm vetítés, valamint egy roma nőkből álló zenekar fellépése.
Véget ért az Athe Sam tehetségkutató
Véget ért az Athe Sam tehetségkutató
2011. május 23. | Balog Zsolt
Befejeződött az Athe Sam tehetségkutató hatodik fordulója. A Gödör Klubban megrendezett eseményre az ország sok településéről érkeztek a különleges adottságokkal rendelkező zenészek, táncosok, énekesek.
Roma Világnap a Gödörben
Roma Világnap a Gödörben
2011. április 16. | Balog Zsolt
Fotókiállítással, kerekasztal beszélgetéssel és egy fergeteges Szilvásy Gipsy Folk Band koncerttel ünnepelték a Roma Világnapot az Erzsébet téri Gödör Klubban április 8-án.
Athe Sam Tehetségkutató
Athe Sam Tehetségkutató
2011. április 10. | Balog Zsolt
A még fel nem fedezett roma énekesek, táncosok és együttesek jelentkezését várták az "Athe Sam - Itt Vagyunk" Roma Összművészeti Fesztivál tehetségkutatójára. Mint minden évben, most is több fordulóban válogatják ki a legjobbakat, akik majd a nyári fesztiválon mutathatják meg magukat a nagyközönségnek.
Jubiláló Romafesztivál a Gödör Klubban
2011. február 17. | Roma Sajtóközpont
2011. február 17., csütörtök - Idén már nem csak roma fellépői lesznek az Athe Sam Roma Összművészeti Fesztiválnak, amelyet immár ötödik alkalommal rendeznek meg tavasszal, a budapesti Gödör Klubban.
“Csak az van közel az Istenhez, aki táncol!”
“Csak az van közel az Istenhez, aki táncol!”
2011. január 31. | GGy
A Balkan Beats partisorozat közel tizenöt éve alakult Berlinben, és azóta meghódították a muzsikájukkal Londont és Párizst is. A budapestiek 2008 óta lehetnek a részesei a balkáni zenét bemutató rendezvénysorozatnak az Erzsébet téri Gödör Klubban.
1
 
Blogok
Nótár Ilona blogja
És változunk Idősíkok között
Bogdán Péter blogja
Megmaradunk egymásnak örökre! Egy kisvárdi jány

Támogassa a Sosinet.hu-t!
Ajánló
1/3
Kövess minket
Partnereink
Támogatóink