‘gyerek’ címkével jelölt cikkek
1
 

Mesegítő
Mesegítő
2010. október 9. | admin
Adománygyűjtéssel egybekötött meseolvasást szervezett az Oltalom Óvodák gyermekei számára a Meseutca internetes portál. A népmese napja alkalmából írók, költők szórakoztatták a kicsiket. Felolvasott Berg Judit, Darvasi László, Finy Petra, Nádori Lídia, Parti Nagy Lajos és Závada Pál is. - videó
Kiforgatták sarkaiból a Jobbikot
2010. szeptember 20. | Fény
2010. szeptember 14., kedd – Abszurd választ adott a Méltóságot Mindenkinek Mozgalom a hazai szélsőséges politikusok nyilatkozataira reagálva – mondta Zolnay János a mozgalom egyik alapítója a Roma Sajtóközpontnak. A szociológus szerint sok esetben az irónia hatásosabb, mint bármilyen más műfaj, bár voltak, akik komolyan vették „Nacológia” című javaslatukat, melyben a Jobbik szóhasználatát alkalmazva „kifordították” a radikális párt kommunikációját.
Együtt olvashattunk hírességekkel
Együtt olvashattunk hírességekkel
2010. szeptember 13. | admin
Közös olvasásra buzdítottak mindenkit a hírességek: Jakupcsek Gabriella, Farkasházy Réka, Gáspár Laci, Szalóki Ági, Kéri Kitty, Farkas Harcsa Róbert, Mészáros Antónia, Tóth Olivér. Szeptember első vasárnapján, a Városligetben, az ARC plakátkiállítás keretében csatlakoztak hozzájuk az alsózsolcai és a tiszabői gyerekek.
Csepeli csoda sok segítővel
Csepeli csoda sok segítővel
2010. augusztus 20. | so si?
Közeledik az iskolakezdés, azonban sok gyereknek előtte még túl kell jutnia a pótvizsgákon. A csepeli tanodában személyre szabott, a hátrányos helyzetű gyerekek oktatásához igazított módszerrel dolgoznak a tanárok. Karolina matekból készül pótvizsgázni... - audió!
Kolompár: Zavartalanul működik az OCÖ tábor
Kolompár: Zavartalanul működik az OCÖ tábor
2010. augusztus 5. | Botos Nikolett
A kormány az idén saját kezébe vette a cigánygyerekek táboroztatását, szerintük botrányos volt az Országos Cigány Önkormányzat előző évi gyermektábora, míg Kolompár Orbán úgy véli, ők háromszor hatékonyabban oldották meg a gyerekek üdültetését. - audió
Az OCÖ-tábor utolsó hónapjai Balatonlellén?
Az OCÖ-tábor utolsó hónapjai Balatonlellén?
2010. július 25. | Botos Nikolett
Könnyen lehet, hogy utoljára nyaraltak együtt hátrányos helyzetű fiatalok az Országos Cigány önkormányzat táborában. Hogyan érzik magukat a gyerekek, milyen a tábor hangulata? - Videó és audió riportunkból megtudhatják.
Vitázunk, feldobunk témákat
Vitázunk, feldobunk témákat
2010. június 29. | Botos Nikolett
Kamaszok tanulnak vitázni, érvelni az Új Világ Egyesületben. Vélemények, érvek, ellenérvek egy megadott témában. Hogy milyen témákról esik szó, mi érdekli őket? - videó!
Együtt olvastak a Deák Diákban
Együtt olvastak a Deák Diákban
2010. május 13. | Botos Nikolett
A programsorozat legfontosabb eleme az együtt olvasás. A kampány azt tűzte ki célul, hogy ösztönözze az elszegényedett családok, gyerekek és szülők rendszeres olvasását. Hogyan valósítják meg ezeket az elképzeléseket? - A következő audióból kiderül.
Cigány, sváb, magyar a Deák Diákban
Cigány, sváb, magyar a Deák Diákban
2010. április 17. | Botos Nikolett
Egymás megismerése és elfogadása a célja a Deák Diákban megrendezett multikulturális hétnek. Hogyan sikerült ezt megvalósítani? A sorozat második részéből kiderül. - videó!
A szegény gyerekeknek égi manna az unott banán
A szegény gyerekeknek égi manna az unott banán
2010. április 1. | Forgács Marietta
Ha otthon tele a kamra konzervekkel, vagy nem tudsz mihez kezdeni a krumplival, akkor a felesleges élelmiszert tedd egy dobozba, és hozd el április 24-én a Gödör Klubba. Élelmiszer-gyűjtés a mélyszegénységben élő kisgyermekes családok számára. - audió!
1
 
Blogok
Nótár Ilona blogja
És változunk Idősíkok között
Bogdán Péter blogja
Megmaradunk egymásnak örökre! Egy kisvárdi jány

Támogassa a Sosinet.hu-t!
Ajánló
1/3
Kövess minket
Partnereink
Támogatóink