‘hátrányos helyzet’ címkével jelölt cikkek
1

Tanodaprogram halmozottan hátrányos helyzetű fiataloknak
2013. február 19. | Balog Zsolt
Tanodaprogramot indított az Újpesti Cigány Nemzetiségi Önkormányzat halmozottan hátrányos helyzetű roma és nem roma gyerekek számára.
Ha valaki szegény, az segítségre szorul
2010. október 15. | Roma Sajtóközpont
2010. október 5., kedd – Megvan az az eszköz, amivel hathatósan szolgálhatjuk a mélyszegénységben élők, a hátrányos helyzetű emberek ügyét – mondta Balog Zoltán, a Társadalmi Felzárkózási és Cigányügyi Tárcaközi Bizottság (TFCTB) elnöke. A ma alakult testületben tíz államtitkárság dolgozik, és minden, a felzárkóztatással kapcsolatos döntést, stratégiát itt vitatnak majd meg. Bár nemcsak cigányok élnek [...]
„Egy vak nem harap”
„Egy vak nem harap”
2010. augusztus 19. | PoFa
Orsós Zsolt az egyik legsikeresebb roma sportoló Magyarországon. A vak fiú 2001-ben Európa-bajnokságot nyert a magyar csörgőlabda-válogatottal, most pedig az újjáalakult, generációváltáson átesett csapattal végzett a 11. helyen a világbajnokságon. - videó!
Kétfenekű bőrönd a magyar társadalom
Kétfenekű bőrönd a magyar társadalom
2010. június 26. | Black Joe
Tudományos szakszavakkal próbálnak finomítani a már-már éhhalálhoz vezető szegénységen a szociológusok, és persze a politikusok. De vajon kik tartoznak a hátrányos helyzetűek egyre növekvő táborába? - audió!
Versenyképes
Versenyképes
2010. március 3. | PoFa
Amikor kisebbségről vagy hátrányos helyzetről esik szó, elsősorban a romákra gondolunk. Ebben a filmben azonban két látássérült sportoló mesél küzdelmeiről, hogy elérhessék álmukat és versenyezhessenek. - videó
1
Blogok
Nótár Ilona blogja
És változunk Idősíkok között
Bogdán Péter blogja
Megmaradunk egymásnak örökre! Egy kisvárdi jány

Támogassa a Sosinet.hu-t!
Ajánló
1/3
Kövess minket
Partnereink
Támogatóink