‘Iványi Gábor’ címkével jelölt cikkek
1

Mulatság és kétely a Dankó utcában
Mulatság és kétely a Dankó utcában
2011. december 17. | PoFa
Cigányzene hallatszott a VIII. kerületi Dankó utcában. A Fűtött utcában kicsit mulathattak a hajléktalanok, akiknek - ahogy Iványi Gábor lelkész fogalmazott - ezen a szállón megengedett, hogy kicsit tovább tartsák kezükben a poharat.
Szitokszó lett a jogvédelem
Szitokszó lett a jogvédelem
2010. szeptember 10. | admin
Átalakul a Roma Polgárjogi Alapítvány – jelentette be Horváth Aladár, az alapítvány elnöke. A politikai közéletben ellenségessé vált a környezet, ezért nincs hely az ilyen típusú szervezetek számára - mondta keserűen.
Kényszerből templomkertbe került az emlékmű
Kényszerből templomkertbe került az emlékmű
2010. augusztus 7. | GGy
„Róbert és Robika” – a rasszista támadás-sorozat tatárszentgyörgyi halálos áldozatairól nevezte el a fából készült emlékművet az alkotója. Eredetileg a falu egyik közterére szánta, de a felajánlást az önkormányzat testülete többször is elutasította. - videó!
„Beteg a magyar társadalom”
„Beteg a magyar társadalom”
2010. április 27. | Black Joe
Horváth Aladár a választások előtt még reményteljesen beszélt az előtte álló megmérettetésről. A politikus szerint a romáknak már elegük van a megkérdezésük nélkül fejük feletti pálcatörésből. A rendezvényről természetesen nem hiányozhatott a kiváló zenészeket felvonultató cigánymuzsika. - videó
1
Blogok
Nótár Ilona blogja
És változunk Idősíkok között
Bogdán Péter blogja
Megmaradunk egymásnak örökre! Egy kisvárdi jány

Támogassa a Sosinet.hu-t!
Ajánló
1/3
Kövess minket
Partnereink
Támogatóink