‘Jobbik’ címkével jelölt cikkek
1

“Én leszek az első, aki bevagoníroz benneteket”
“Én leszek az első, aki bevagoníroz benneteket”
2012. március 18. | GGy
Több mint száz új gárdistát avattak fel szombaton a budapesti Hősök terén. Az eseményre több gárda- és Jobbik-szimpatizáns is érkezett, számos jobbikos és árpádsávos zászló lobogott az ezerfős tömegben. A rendőrök nagy erőkkel jelentek meg, több száz rendvédelmis biztosította a rendet a Hősök terén.
Gyöngyöspata: rend, fegyelem és kiszolgáltatottság
Gyöngyöspata: rend, fegyelem és kiszolgáltatottság
2011. október 8. | GGy
Aki nem fizeti be köztartozását, annak a házára is terhelhetik azt, aki nem rendezi gépjárművének súlyadóját, annak kivonhatják a forgalomból a gépjárművét – nem szó szerint, de hasonló üzenetű figyelmeztetéseket hallhatnak a gyöngyöspatai lakosok a település hangosbemondóiból.
Párbajra hívták a romákat és a Jobbikot
Párbajra hívták a romákat és a Jobbikot
2011. augusztus 29. | GGy
Nyílt vitára hívta a Jobbikot és egy roma civil szervezet képviselőjét a Heti Válasz szerkesztősége az Erzsébetvárosi Közösségi Házba. Az éjszakába nyúló szópárbajban Száva Vince képviselte a Magyarországi Nemzeti - Etnikai Kisebbségek Érdekvédelmi Egyesületét. A Jobbiktól Mirkóczki Ádám, a párt szóvivője jött el a vitára.
A Sziget blokádja
A Sziget blokádja
2011. augusztus 15. | GGy
Kommandósok állították elő a Jobbik országgyűlési képviselőjét, Zagyva György Gyulát, és még négy embert, miután a Szigeten akartak tüntetni pénteken késő délután.
“Locsolóvers, Gyöngyöspatán jártam, egyenruhást láttam!”
“Locsolóvers, Gyöngyöspatán jártam, egyenruhást láttam!”
2011. május 11. | mitosz
A helyzet itthon már-már tarthatatlan. Azt érzem, hogy a cigány fiatalok előbb-utóbb agresszívvé válnak, és a provokációra válaszként érvényre juthat az ököljog is. Komoly gond lehet azokon településeken, ahol eddig nem volt cigány és nem cigány közötti ellentét.
Félelemben élő romák Gyöngyöspatán
Félelemben élő romák Gyöngyöspatán
2011. március 14. | GGy
Március 6-án közel kétezer fekete egyenruhás masírozott végig Gyöngyöspatán, a helyi cigányok megfélemlítésének szándékával. Az egyenruhások egy része ott maradt a településen, és azt ígérték, hogy tizenharmadikáig maradnak, míg a helyi CKÖ alá nem írja azt a nyilatkozatot, amelyben vállalják, hogy a romák többet nem bűnöznek.
Szalonnán roma árvízkárosultak nem kaptak a segélyből
Szalonnán roma árvízkárosultak nem kaptak a segélyből
2010. július 23. | Black Joe
Szalonna településen, - ahol a Boldva öntött ki - azért nem kaptak családok az adományokból, mert cigányok. Nincs józan magyarázat arra, hogy miért kivételeztek a segélycsomagok kiosztásánál, merthogy az árvíz sem kivételezett senkivel. Roma politikusok a helyzetről - audió!
Üzenet az önjelölt cigányvajdának
2010. május 19. | Black Joe
Kezdem azt hinni, hogy nekem ment el az eszem. Mondják csak tényleg normális ilyet mondani? -Jegyzet arról, hogy mikor és miért lépne a Magyar Gárda soraiba egy cigány vajda.
Ez a választás egy cunamival ért fel
Ez a választás egy cunamival ért fel
2010. április 29. | Black Joe
A választásokról, az LMP-ről, a Jobbikról és az új lehetőségekről beszélgettünk Makai Istvánnal a Fővárosi Cigány Önkormányzat elnökével. Megkérdeztük azt is, hogy vajon miért nem volt munkakapcsolat a parlamentben ülő roma képviselőkkel, és miért lehetetlen együttműködni az Országos Cigány Önkormányzattal?
Romalternatívák választás után – a Political Capital elemzése
Romalternatívák választás után – a Political Capital elemzése
2010. április 21. | Forgács Marietta
Hogyan tudta a Jobbik a cigányokkal szembeni előítéletesség meglovagolásával meghétszerezni a szavazótáborát? Hogyan oldódik meg a kisebbségek parlamenti képviselete, korporatív módon, vagy egy új, önálló roma párt alakul? Lesz-e új, nem kompromittálódott roma politikus generáció? - audióinterjú Juhász Attilával, a Political Capital igazgatóhelyettesével
1
Blogok
Nótár Ilona blogja
És változunk Idősíkok között
Bogdán Péter blogja
Megmaradunk egymásnak örökre! Egy kisvárdi jány

Támogassa a Sosinet.hu-t!
Ajánló
1/3
Kövess minket
Partnereink
Támogatóink