‘Józsefváros’ címkével jelölt cikkek
1

Fekete ruhás Jó Fiúk
Fekete ruhás Jó Fiúk
2012. február 22. | Black Joe
A közbiztonság növelése érdekében 16 fős brigádot hozott létre a VIII. kerületi önkormányzat. A józsefvárosiak vegyes érzelmekkel fogadták az őrző-védőket, akik fekete ruhában, és fekete autókkal járőröznek.
„Hálószoba a köztéren”
„Hálószoba a köztéren”
2011. szeptember 30. | Black Joe
Megoldást keres a józsefvárosi önkormányzat a hajléktalanok okozta problémákra. Kukázni már nem szabad, de vajon mi legyen azzal, aki a padon alszik? Szeptember végén népszavazást tartottak a kerületben.
Roma képviselője lesz Józsefvárosnak
Roma képviselője lesz Józsefvárosnak
2010. október 6. | Botos Nikolett
„Józsefvárosban felállítok egy sátrat, amely sátor erkölccsel és a bizalom szegével van kifeszítve. Ebbe a sátorba bárki bejöhet, aki szimpatizál azzal, hogy itt előremozdulás legyen.” Megválasztása után Balogh István Szilveszter így mutatta be a terveit.
Bent a 8ban – összművészeti fesztivál
Bent a 8ban – összművészeti fesztivál
2010. szeptember 2. | GGy
Holnap indul a három napos összművészeti fesztivál, a Benta8ban, a Tavaszmező-Művészkert Civil Kezdeményezés szervezésében. A fesztivál alatt összegyűjtött adományok a Roma Parlament és a Művészkert fennmaradását is szolgálják.
Túlélni a mindennapokat: főzési praktikák /1.
Túlélni a mindennapokat: főzési praktikák /1.
2010. május 5. | Black Joe
Egyre több olyan család él a fővárosban, akiknél mindennap felvetődik a kérdés: mit főzzünk, hogy olcsó is és bőséges is legyen? Hogyan lehet akár 1000 forintból megfőzni egy kilenc tagú családra? Praktikák, és tanácsok új sorozatunk első részében! - audió
1
Blogok
Nótár Ilona blogja
És változunk Idősíkok között
Bogdán Péter blogja
Megmaradunk egymásnak örökre! Egy kisvárdi jány

Támogassa a Sosinet.hu-t!
Ajánló
1/3
Kövess minket
Partnereink
Támogatóink