‘Kalyi Jag’ címkével jelölt cikkek
1

Kalyi Jag lemezbemutató koncert
Kalyi Jag lemezbemutató koncert
2011. október 2. | PoFa
Öt év után újra együtt zenéltek a Kalyi Jag muzsikusai a Gödör Klubban. A csaknem negyedszázados múlttal rendelkező autentikus cigányzenekar lemezbemutató koncertet adott, de a rajongók nem csupán az új dalokat hallhatták, hanem a jól ismert slágereket is.
A küldetés még teljesítés alatt – Újra együtt a Kalyi Jag
A küldetés még teljesítés alatt – Újra együtt a Kalyi Jag
2011. június 30. | kutivili
Sokan talán csak azért mentek el a nemrég befejeződött Athe Sam fesztiválra, hogy öt év után újra hallhassák és láthassák a világhírű Kalyi Jag együttest. Ők ilyen hosszú kihagyás után is hozták a formájukat, a közönség pedig tiszta szívből énekelt és táncolt velük.
A Kalyi Jag – a mi iskolánk
A Kalyi Jag – a mi iskolánk
2010. november 16. | Black Joe
Magyarország legnagyobb kisebbségének, a cigányságnak kevés olyan oktatási intézménye van, amelyet ténylegesen a magáénak mondhat. Ilyen a Gandhi Gimnázium és Kalyi Jag Roma Nemzetiségi Szakiskola, Szakközépiskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény. Nem sok ez a kettő, de legalább a mienk.
Hideg eső, forró hangulat – Athe Sam 2. nap
Hideg eső, forró hangulat – Athe Sam 2. nap
2010. június 2. | so si?
Kint esővel, bent felforrósodott hangulattal várta a látogatókat a fesztivál második napja. A fantasztikus zenék mellett a látvány sem volt mindennapi: a fiúk szívét hastánccal rabolta el gyönyörű szép cigánylány... + képgaléria!
1
Blogok
Nótár Ilona blogja
És változunk Idősíkok között
Bogdán Péter blogja
Megmaradunk egymásnak örökre! Egy kisvárdi jány

Támogassa a Sosinet.hu-t!
Ajánló
1/3
Kövess minket
Partnereink
Támogatóink