‘karácsony’ címkével jelölt cikkek
1

Karácsonyi csodavárás a Felvidéken
Karácsonyi csodavárás a Felvidéken
2011. december 28. | admin
Már 11 éve viszik a Jézuska ajándékait a szlovákiai Csata és vonzáskörzetébe tartozó falvak rászoruló családjainak a felvidéki Cigány Szívek - Romane Jile Polgári Társulás munkatársai. Ez évben is december 23-án indultak, és "odavarázsolták" a kicsiknek a várva várt csodát.
Karácsonyi dal cigányul – Kolontárról
Karácsonyi dal cigányul – Kolontárról
2011. december 24. | PoFa
Cigány nyelven énekli karácsonyi dalának refrénjét Kardos Szabina énekesnő. A Szabrina néven ismert Kolontárról származó előadó nem ismert igazi cigány nyelvű karácsonyi dalt, ezért úgy döntött meglepetéssel készül rajongóinak. Szabrinát elkísértük ünnepi ajandék vásárlására, valamint mesélt nekünk egy szívszorító karácsonyi történetet is.
Milyen bort karácsonykor?
Milyen bort karácsonykor?
2011. december 23. | kutivili
Nem is oly rég még a nehezen viselhető kánikula idejére ajánlottunk frissítő, citrusos, bodzás, ízvilágú fehérborokat és rozékat. Majd egy szempillantás alatt lepergett a kellemes ősz, most pedig a zord hideg időjárásban sokkal inkább lélekmelengető, bársonyos, sűrű italokra vágyunk – leginkább vörösborokra
Karácsony a Gödörben
Karácsony a Gödörben
2011. december 8. | GGy
Az Erzsébet téri Gödör Klub december végén is várja azokat, akik zenés rendezvényeken szeretnék búcsúztatni az idei évet. Mindenki találhat a programok között olya, amelyen szívesen bulizhat a barátaival. Mi itt azokat a napokat emeljük ki, amelyek a roma zenét kedvelők érdeklődését felkelthetik.
Karácsony idején…
Karácsony idején…
2010. december 24. | Bogdán Péter
Karácsony idején gondolni kell az elesettekre. De nem értem, hogy miért csak karácsonykor. Ugye nem azért, mert ezen az ünnepen kötelező szeretni, ha akarunk, ha nem? És az meg egy kicsit ciki, ha mindenki szeret, mi meg nem.
Gyertyagyújtás
Gyertyagyújtás
2010. december 23. | Nótár Ilona
– Meggyújtsam ezt a gyertyát is, anyu? – Meg, drágám, ezt mind meggyújtjuk még mámma – mutat a cérnavékony, kendős asszony a többi felé.
Kis karácsony, nagy karácsony…
Kis karácsony, nagy karácsony…
2010. december 22. | Nótár Ilona
A lányaim természetesen hisznek a Fogtündérben, és csodálják a Mikulás zseniális képességét, mellyel egyetlen éjszaka alatt körbejárja a világot, de karácsony éjszakán nem számítanak a csodás csecsemőre.
Roma gyerekeknek gyűjtenek
Roma gyerekeknek gyűjtenek
2010. december 7. | Black Joe
Az idén is megrendezi a Csereháti Roma Önsegítő Közhasznú Egyesület a Csereháti Szegény Gyerekek Karácsonyát. Az egyesület ehhez a nagy eseményhez gyűjt adományokat. Harminc szegény gyerek számára szeretnének olyan ünnepet teremteni, ahol nem hiányzik a karácsonyfa alól az ajándék.
1
Blogok
Nótár Ilona blogja
És változunk Idősíkok között
Bogdán Péter blogja
Megmaradunk egymásnak örökre! Egy kisvárdi jány

Támogassa a Sosinet.hu-t!
Ajánló
1/3
Kövess minket
Partnereink
Támogatóink