‘Kesztyűgyár’ címkével jelölt cikkek
1

Rap a nyolcból
Rap a nyolcból
2011. november 26. | GGy
Hangolj rá! címmel rendeznek tehetségkutató versenyt minden hónap első péntekén Budapesten, a Mátyás téri Kesztyűgyár Közösségi Házban. Olyan fiatalokat várnak, akik jól énekelnek, reppelnek és táncolnak. Nézze meg, milyen műsorral lépett fel Jakab Aletta és Bajkó Anita, majd hogyan reppelt Kazi és Gyuszika, G.w.M., illetve a zsűri egyik tagja, Góré.
Megjelent a “Nyolcban” a Pizzamaffia
Megjelent a “Nyolcban” a Pizzamaffia
2011. április 28. | GGy
Zajossá vált Budapesten a felújított VIII. kerületi Mátyás tér. A hangos rap zenét környékbeli fiatalok szolgáltatták a Kesztyűgyár Közösségi Ház bejárata előtt.
Világzene a Kesztyűgyárban
Világzene a Kesztyűgyárban
2011. április 27. | Balog Zsolt
A Kesztyűgyár Közösségi Ház különleges zenei eseménynek adott helyt a közelmúltban. Perui, ciprusi és bécsi zenészek muzsikáltak együtt a Dromara nevű roma zenekarral.
Gyöngyöspatai élmény playback színházban
Gyöngyöspatai élmény playback színházban
2011. április 12. | GGy
"Hihetetlen érzés volt! Olyan, mintha engem jelenített volna meg ez az öt ember. Pedig nem is ismernek!" Ezeket a sorokat a Pepita Társulatról írta egy olyan néző, aki már látta az előadást. Mi márciusban, a VIII. kerületi Kesztyűgyárban találkoztunk velük.
Az elmúlt negyven év roma festészete
Az elmúlt negyven év roma festészete
2011. január 14. | Black Joe
Cigány művészek hívnak egy meghitt látogatásra a cigány festészet világába. Megejtő őszinteséggel és nyíltsággal mutatják meg magukat. Arra vágynak, hogy lássák, értsék és megbecsüljék őket.
Dzsanázod? Megint buli lesz a Mátyás téren!
Dzsanázod? Megint buli lesz a Mátyás téren!
2010. június 10. | GGy
Talán nem túlzás azt állítani, hogy a Magdolna Napok idejére a Mátyás tér és az itt található Kesztyűgyár Közösségi Ház a főváros legnagyobb bulijának helyszínévé avanzsál. Fellép a Józsefvárosi Cigányzenekar, a Maszkura és a Tücsökraj, a Kanizsa Csillagai és a legendás Taraf de Haidouks! + videó
Tollfosztás a Tháliában
Tollfosztás a Tháliában
2010. március 29. | GGy
A Balogh Rodrigó rendezte rendhagyó darab közelmúltbeli jogesetekből, személyes történetekből íródott, a roma integráció számos olyan visszásságát felszínre hozza, amelyek a közbeszédben is alig jelennek meg, nem beszélve az irodalomról.
Cigányok a hálón…
Cigányok a hálón…
2010. március 6. | Black Joe
Tény, hogy az internet egyre több roma fiatalt vonz a monitorok elé. Viszont még mindig kevés azon családok száma, akik elérhetővé tudják tenni gyermekeik számára a netet. Íme,a megoldás arra, hogy hol érdemes csatlakozni a világhálóra? - videó!
1
Blogok
Nótár Ilona blogja
És változunk Idősíkok között
Bogdán Péter blogja
Megmaradunk egymásnak örökre! Egy kisvárdi jány

Támogassa a Sosinet.hu-t!
Ajánló
1/3
Kövess minket
Partnereink
Támogatóink