‘kiállítás’ címkével jelölt cikkek
1
 

„Free-presszionizmus” Balogh Tibor stílusban
„Free-presszionizmus” Balogh Tibor stílusban
2013. április 17. | kutivili
Nehéz, rögös úton jutott el Balogh Tibor fiatal roma grafikus- és festőművész addig, hogy megnyílhasson budapesti kiállítása a Pintér Galéria és Aukciós Házban. A mostani tárlat a Free-presszionista dobbantás címet kapta.
Andalúziától Budapestig
Andalúziától Budapestig
2013. április 15. | Balog Zsolt
A spanyolországi cigányok történetével és kultúrájával ismerkedhet meg a látogató –amint arról korábban már beszámoltunk –, a Néprajzi Múzeumban múlt pénteken nyílt, Cigányok élete című kiállításon.
A művész ember perifériára szorult csodalény
A művész ember perifériára szorult csodalény
2012. március 20. | Nótár Ilona
„Átléptem egy küszöböt – vezet be Kunhegyesi Feri az egyik kép megalkotásának folyamatába. – Hagytam, hogy vigyenek a színek, a kezemet vezesse az ecset, és engedjem el magam, hogy csak szösszenetnyire hagyjam a munkámon a festőt.
Anya – Lánya – Unokája
Anya – Lánya – Unokája
2012. január 15. | Balog Zsolt
Anya - Lánya - Unokája címet adták a szervezők annak a kiállításnak, amely február közepéig látható a Madách Színház szalonjában. A tárlaton három generáció hölgytagjainak alkotásait mutatják be: ők együtt hogyan látják a világot. Bó Kati festőművész a nagymama, Illés Bódi Barbara az édesanya, és a legifjabb alkotó az unoka, Illés Barbara Petra.
Így éreznek a rabok
Így éreznek a rabok
2011. május 29. | Balog Zsolt
Börtönben ülők és már szabadultak műveiből nyílt kiállítás a Váltó-sáv Alapítvány budapesti irodájában. Húsz fegyintézetből több mint 200 pályamű érkezett, többségük grafika. A szakemberek azt mondják, hogy megdöbbentően jó alkotások születtek.
Híres cigányok fotókon
Híres cigányok fotókon
2010. november 16. | Baranyi Laura
Híres roma művészeket fényképezett le Molnár István Gábor. A tárlat állandó kiállításként látható a Rádió C-ben, Budapesten, a VIII. kerületben. A képeken a fotóművész neves muzsikusokat, költőket, írókat és festőket örökített meg, közülük többen eljöttek a megnyitóra is.
Sorsok a Cserehátról
Sorsok a Cserehátról
2010. október 15. | Botos Nikolett
Szegény cigányok – szegény Cserehát: Élettörténetek, fotográfiák címmel nyílt kiállítás október 8-án a Bárka Színházban. A Pro Cserehát Egyesület által rendezett tárlat célja, hogy bemutassa, hogyan élnek emberek a létminimum alatt.
A vallás és a roma művészek kapcsolata
A vallás és a roma művészek kapcsolata
2010. szeptember 22. | Black Joe
Egyházművészeti kiállítás nyílt roma művészek festményeiből a Magyarországi Evangélikus Testvérközösség Dankó utcai kápolnájában. A szervezők olyan ifjú tehetségeket hívtak meg, akiknek eddig kevés lehetőségük volt a bemutatkozásra. - audió
Ragadjon A Roma
Ragadjon A Roma
2010. szeptember 18. | Pusztai G. Krisztián
„Aroma – színek, képek és arcok a romák világából”- címmel cigány származású festőművészek munkáját és roma témájú fotókat bemutató tárlat nyílt a budapesti Szabadság téren. -videó
Együtt olvashattunk hírességekkel
Együtt olvashattunk hírességekkel
2010. szeptember 13. | admin
Közös olvasásra buzdítottak mindenkit a hírességek: Jakupcsek Gabriella, Farkasházy Réka, Gáspár Laci, Szalóki Ági, Kéri Kitty, Farkas Harcsa Róbert, Mészáros Antónia, Tóth Olivér. Szeptember első vasárnapján, a Városligetben, az ARC plakátkiállítás keretében csatlakoztak hozzájuk az alsózsolcai és a tiszabői gyerekek.
1
 
Blogok
Nótár Ilona blogja
És változunk Idősíkok között
Bogdán Péter blogja
Megmaradunk egymásnak örökre! Egy kisvárdi jány

Támogassa a Sosinet.hu-t!
Ajánló
1/3
Kövess minket
Partnereink
Támogatóink