‘kilakoltatás’ címkével jelölt cikkek
1

Lakás-kálvária, kérdőjelekkel
Lakás-kálvária, kérdőjelekkel
2012. február 13. | PoFa
Idős, beteg asszony kerülhet utcára, legrosszabb esetben pedig még kártérítésre is kötelezhetik, ha február közepén úgy dönt a Kúria (korábban Legfelsőbb Bíróság). Tóth-Balog Józsefné fordulatos története 1999-ben kezdődött, amikor belevágott egy lakáscserébe.
Ha szép szóval nem megy…
Ha szép szóval nem megy…
2011. szeptember 29. | PoFa
„Régen, amikor ilyen helyzet volt, az öreg cigányasszonyok felvették a legszakadtabb bugyijukat, felhúzták a szoknyájukat és ordibálták, hogy sz…d ki a p…t, a hivatalnokok meg menekültek innen” – meséli egy negyven körüli nő a tizennyolcadik kerületi Kiss Ernő utcában, ahol a múlt héten lakoltattak ki egy családot.
Hajléktalanok országa
Hajléktalanok országa
2010. december 17. | Baranyi Laura
A pénzügyi válság következtében országosan több mint háromszázezer családot fenyeget a hajléktalanság. Több, mint százezer családnak fel is mondták a hitelét, mert több mint három hónapja nem tudnak fizetni.
Felvették az utánuk járó pénzt, most már elküldenék őket
2010. október 15. | Roma Sajtóközpont
2010. október 11., hétfő – Két család is kapott a kilakoltatási moratórium ideje alatt lakáselhagyási határozatot a karancskeszi önkormányzattól. A családok azért költöztek a faluba, mert vállalták, hogy lakásért cserébe a helyi általános iskolába íratják be gyerekeiket, így az intézmény megmenekül a bezárástól. A polgármester szerint a képviselőtestületnek joga van indoklás nélkül felbontania a szerződéseket, [...]
Kilakoltatás előtt
Kilakoltatás előtt
2010. október 1. | Black Joe
Három gyermekével kerülhet az utcára heteken belül a VIII. kerületben élő Setét Mária. Az egy millió forintot meghaladó tartozást képtelen kiegyenlíteni a gyermekeit egyedül nevelő asszony. Úgy látszik, hogy nincs kiút.
1
Blogok
Nótár Ilona blogja
És változunk Idősíkok között
Bogdán Péter blogja
Megmaradunk egymásnak örökre! Egy kisvárdi jány

Támogassa a Sosinet.hu-t!
Ajánló
1/3
Kövess minket
Partnereink
Támogatóink