‘Kökény Attila’ címkével jelölt cikkek
1

“Életem legjobb pillanata” – Si Love – Is Love 3. nap
“Életem legjobb pillanata” – Si Love – Is Love 3. nap
2012. július 22. | Balog Zsolt
Egy tűt sem lehetett volna leejteni, annyian látogattak el a Si Love IS Love Roma Music And Art Festival harmadik napjára. Mint eddig mindig, most is sokszínűség jellemezte a programot. Hallhattuk többek között Ricardót és Enikőt, Báró, Kicsi nyúl, Andreas és Herczeg Dávid produkcióit, valamint 2011 férfihangját, Kökény Attilát. Az autentikus cigányzenét a Terne Phrala együttes képviselte. Az ovációból kiderült, hogy a közönség kedvence a tizenegy éves Lukács Dorina, aki zenei aláfestés nélkül, profin énekelt, és többször is visszatapsolták. A publikum szeretetétől meghatódott kislány elmondta a Sosinet olvasóinak, hogy ez volt élete legszebb pillanata.
Inspiráló zenei háttér
Inspiráló zenei háttér
2012. március 9. | kutivili
Samu István jó barátja és kollégája, Kökény Attila azt vallja szóló énekesként, hogy a rossz zenei háttér ronthatja a szólista teljesítményét, de a kíséret olyannyira inspiráló is lehet, hogy szinte "szárnyakat ad". Gitárosként régóta kíséri őt István, aki az ismert énekes szerint rendkívül magasra teszi a lécet.
Szerelmes vagyok a feleségembe
Szerelmes vagyok a feleségembe
2011. szeptember 5. | Nótár Ilona
Ha mi összeveszünk, mert nem árulok el titkot, hogy nálunk is van olyan, szóval én elmegyek otthonról, vagy nem megyek haza aznap, akkor nemcsak a gyerekeim miatt térek vissza, hanem a feleségem miatt. Mert hiányzik. Szeretem. Vele akarok élni...
Kökény Attila blogja/2.
Kökény Attila blogja/2.
2011. augusztus 4. | admin
Az elmúlt héten megtanítottam a legkisebb fiamat úszni. Jó érzés volt ám nagyon. Mindhármat én tanítottam meg. Most már úszik, mint béka a vízben. Nem szabályosan halad előre, de már bátor, hogy a mély vízbe merészkedjen. Hiába, az én fiam.
Miklósa Erika új impulzusokat kapott Kökény Attila zenéjétől
Miklósa Erika új impulzusokat kapott Kökény Attila zenéjétől
2011. július 31. | PoFa
Az énekesnő nem véletlenül választotta partnerének a Megasztárban előadott duetthez a cigány származású zenészt. Az önkéntesség nemzetközi évének egyik nagykövete úgy érzi, hogy érdemes kiállnia a hátránnyal induló tehetségekért.
Kökény Attila blogja
Kökény Attila blogja
2011. július 19. | admin
Most azért maradjanak le a muzsikálásról, mert nincs annyi pénzük? De sms-re meg volt pénzük, hogy rám szavazzanak. Itt a helyük. Különben én se lehetnék most itt, és nem tudnék énekelni nekik… Ezeknek az embereknek köszönhetek mindent.
Sportolók, művészek és űrhajósok is segítenek a vörösiszap-károsultaknak
Sportolók, művészek és űrhajósok is segítenek a vörösiszap-károsultaknak
2010. október 28. | PoFa
Közéleti személyek, köztük roma sportolók és művészek ajánlották fel árverésre féltve őrzött magánkincseiket. Mága Zoltán hegedűművész, Kótai Mihály ökölvívó és Kökény Attila énekes is segít a vörösiszap-károsultjainak.
1
Blogok
Nótár Ilona blogja
És változunk Idősíkok között
Bogdán Péter blogja
Megmaradunk egymásnak örökre! Egy kisvárdi jány

Támogassa a Sosinet.hu-t!
Ajánló
1/3
Kövess minket
Partnereink
Támogatóink