‘Lungo Drom’ címkével jelölt cikkek
1

Romák a kormány mellett
Romák a kormány mellett
2012. január 22. | GGy
Több száz Lungo Drom-os romát hívott a Hősök terére Farkas Flórián (Fidesz), hogy a kormány mellett tüntető tömeggel együtt vonuljanak a Parlamenthez. Videónkban néhány olyan aktivista is megszólal, aki ellenezte, hogy az árpádsávos zászlókkal tüntetőkhöz csatlakozzanak a roma demonstrálók.
Lungo Drom: Erkölcsi bizonyítvány van, program még nincs
2011. január 11. | Roma Sajtóközpont
2011.január 11. kedd:— „Történelmi eredmény, de egyúttal történelmi felelősség is”- jellemezte a Lungo Drom vasárnapi két-harmados győzelmét Farkas Flórián egy kedden tartott sajtótájékoztatón. A roma támogatásokat felügyelő miniszteri biztos szerint az új Országos Cigány Önkormányzat feladata elsősorban a bizalom helyreállítása a többségi társadalom és a cigányság között.
A fővárost elbukták Farkas Flóriánék
2011. január 10. | Roma Sajtóközpont
2011. január 10., hétfő: Több megyében már feldolgozták a szavazatokat, és az Országos Választási Iroda adatai alapján túlnyomórészt a Farkas Flórián nevével fémjelzett Lungo Drom fölénye rajzolódik ki a Kolompár Orbán által vezetett Magyarországi Cigányok Fórumával (MCF) szemben.
Nagy győzelmet ígér a Lungo Drom, együttműködne az MCF
2011. január 5. | Roma Sajtóközpont
2011. január 5., szerda - Kétharmados győzelemre számít a vasárnapi országos cigány önkormányzati választáson a Lungo Drom roma szervezet. Az Országos Cigány Önkormányzat 53 mandátumából legkevesebb 38 képviselői helyet akar megszerezni Berényi László frakcióvezető. Az ellenfél, a Magyarországi Cigányok Országos Fórumának elnökhelyettese szerint, ha csak egy mandátummal is, de ők győznek majd.
„Kedvet kell csinálni a fiataloknak”
„Kedvet kell csinálni a fiataloknak”
2010. október 17. | PoFa
Roma újságírókat foglalkoztató televízió és egy 120 fős fesztiválzenekar létrehozását tervezi Kathy Horváth Lajos, a Fővárosi Roma Oktatási és Kulturális Központ igazgatója.
1
Blogok
Nótár Ilona blogja
És változunk Idősíkok között
Bogdán Péter blogja
Megmaradunk egymásnak örökre! Egy kisvárdi jány

Támogassa a Sosinet.hu-t!
Ajánló
1/3
Kövess minket
Partnereink
Támogatóink