‘Makai István’ címkével jelölt cikkek
1

Módosíttatná a nemzetiségi választójogi szabályokat az FCÖ
Módosíttatná a nemzetiségi választójogi szabályokat az FCÖ
2012. március 31. | GGy
Több ponton is módosíttatná a tavaly elfogadott nemzetiségi választójogi szabályokat Makai István, a Roma Polgári Tömörülés és a Fővárosi Cigány Önkormányzat elnöke. A szervezet akként módosíttatná az országgyűlési képviselők választásáról szóló törvényt, hogy ne csak az országos nemzetiségi önkormányzat állíthasson nemzetiségi listát, hanem minden olyan kisebbségi szervezet, amely eléri a kellő számú ajánlást.
2012-t is túl fogjuk élni
2012-t is túl fogjuk élni
2011. december 21. | PoFa
Minden eddiginél nehezebb évre számít a Fővárosi Cigány Önkormányzat elnöke. Makai István december közepén adta át a "Múltunk közös lesz a jövőben" díjat.
Cigányt Budapest élére!
Cigányt Budapest élére!
2010. július 12. | Black Joe
Úgy tűnik, történelmi lépésre szánt el magát Makai István, a Roma Polgári Tömörülés elnöke. Ahogy arról már korábban beszámoltunk, hogy főpolgármester-jelöltként kívánja magát megmérettetni. De vajon mit gondolnak róla a roma politikustársak? - audió!
Farkas szerint Makai kezdeményezése a jobboldalnak kedvez
Farkas szerint Makai kezdeményezése a jobboldalnak kedvez
2010. július 6. | GGy
Makai István, a Roma Polgári Tömörülés elnöke szombaton az Almássy téren bejelentette, hogy indul az őszi főpolgármester-választáson. Az Országos Cigány Önkormányzat alelnöke szerint Makai István csökkentheti a baloldalon induló főpolgármester-jelöltek esélyeit. - audió!
Roma-magyar közös ebéd
Roma-magyar közös ebéd
2010. május 28. | GGy
Egy nagy közös asztalhoz ültek egy ebéd erejéig fővárosi romák és nem romák a Felvonulási téren. A Roma Polgári Tömörülés kezdeményezésének célja az volt, hogy a résztvevők megbeszéljék a többség és a kisebbség közötti problémákat. - videó!
Saját vermünkbe estünk
2010. május 11. | Black Joe
Április végén döntött a Fővárosi Közgyűlés: Kathy-Horváth Lajost nevzték ki a Fővárosi Roma Oktatási és Kulturális Központ élére. A következő jegyzet arra keresi a választ, hogy vajon miért nem kerültek előtérbe a fiatal roma értelmiség képviselői?
Ez a választás egy cunamival ért fel
Ez a választás egy cunamival ért fel
2010. április 29. | Black Joe
A választásokról, az LMP-ről, a Jobbikról és az új lehetőségekről beszélgettünk Makai Istvánnal a Fővárosi Cigány Önkormányzat elnökével. Megkérdeztük azt is, hogy vajon miért nem volt munkakapcsolat a parlamentben ülő roma képviselőkkel, és miért lehetetlen együttműködni az Országos Cigány Önkormányzattal?
1
Blogok
Nótár Ilona blogja
És változunk Idősíkok között
Bogdán Péter blogja
Megmaradunk egymásnak örökre! Egy kisvárdi jány

Támogassa a Sosinet.hu-t!
Ajánló
1/3
Kövess minket
Partnereink
Támogatóink