‘Megasztár’ címkével jelölt cikkek
1

Andreas: a siker titka az egyszerűség és a tisztelet
Andreas: a siker titka az egyszerűség és a tisztelet
2012. augusztus 11. | Nótár Ilona
Csonka Andreas az élet lényegét két szóban foglalja össze: egyszerűség és tisztelet. A szüleitől örökölt bölcsességgel indult két Megasztárban, és amikor Radics Gigi ellenében kiesett, azt mondta, hogy nem érzi kudarcnak a történteket, mert így is valóra váltak az álmai. A naptára tele felkéréssel, Szlovákiában és Magyarországon turnézik, dalai ott vannak a rádiók hallgatottsági listáján, már dolgozik az új klipjén, és rendez majd egy színdarabot is. Azt mondja, annyi mondanivalója van, hogy abból egy életen tud majd újat adni a közönségének.
Radics Gigi a Madách Musical évzáróján
Radics Gigi a Madách Musical évzáróján
2012. július 7. | Balog Zsolt
Radics Gigi, a Megasztár hatodik szériájának győztese is fellépett a Madách Musical Tánc- és Zeneművészeti Iskola évzáróján. A mindössze 15 éves tehetség az Oh Happy Day című gospelt adta elő a gyerekekkel.
„Radics Gigi világsztár lesz”
„Radics Gigi világsztár lesz”
2012. július 4. | kutivili
– mondta Andy Vajna, akit arról kérdezett a Bors riportere, mennyi esélye van a lánynak a külföldi karrierre. Az ismert producer gondolataira később visszatérünk, előtte azonban szerkesztőségünk nevében gratulálunk Radics Giginek, aki a hazai Megasztár történetének legfiatalabb győztese.
Úton a csillagok közé – Vajon megasztár lesz Radics Gigi?
Úton a csillagok közé – Vajon megasztár lesz Radics Gigi?
2012. május 15. | kutivili
Sok szakmabeliben és nem szakmabeliben vetődött fel a kérdés, amikor meghallották a tizenhat éves salgótarjáni lányt a Megasztár hatodik szériájának selejtezőjén. A közönség már akkor felállva, vastapssal és ovációval jutalmazta a lány dalát, a zsűri pedig szinte megbénult a meglepetéstől. A popszakmabeliek úgy emlegetik, mint az egyik legjobb magyar előadót, sőt Mester Tamás, a zsűri egyik tagja egyenesen úgy fogalmazott, hogy ilyen „világsztár alkatú” énekesnője még nem volt az országnak. De hétről hétre hallani, hogy a tizenhat éves művészre nemzetközi karrier vár, és hogy világszinten is az egyik legnagyobb tehetséggel megáldott előadó.
Akár Megasztár is lehet!?
Akár Megasztár is lehet!?
2012. január 31. | Balog Zsolt
Herceg Dávid Békésről indult a fővárosba, hogy álmát megvalósítsa. Úgy érzi, számára a zene nyújt mindent, ebben találta meg önmagát. A kisvárosban, ahol ez idáig élt, barátja, Burai Krisztián, ismertebb nevén Kicsi Nyúl ösztönözte az éneklésre. Dávid ma már Budapesten tervezi a jövőjét, és ismerkedik a zene világával.
Kökény Attila blogja/2.
Kökény Attila blogja/2.
2011. augusztus 4. | admin
Az elmúlt héten megtanítottam a legkisebb fiamat úszni. Jó érzés volt ám nagyon. Mindhármat én tanítottam meg. Most már úszik, mint béka a vízben. Nem szabályosan halad előre, de már bátor, hogy a mély vízbe merészkedjen. Hiába, az én fiam.
Megasztár énektanár
Megasztár énektanár
2011. február 6. | Nótár Ilona
A Megasztár Produkció szereplői közül mára sokan közismertté váltak. Talán kevesen tudják azonban, hogy a sikerhez vezető úton Csík Sándor, a Produkció énektanára segítette a kiválasztottakat.
1
Blogok
Nótár Ilona blogja
És változunk Idősíkok között
Bogdán Péter blogja
Megmaradunk egymásnak örökre! Egy kisvárdi jány

Támogassa a Sosinet.hu-t!
Ajánló
1/3
Kövess minket
Partnereink
Támogatóink