‘Oláh Vilmos’ címkével jelölt cikkek
1

A talentumok mestere a tehetségről
A talentumok mestere a tehetségről
2012. szeptember 12. | kutivili
Dénes László hegedűtanár keze alól sok fiatal hegedűművész került ki, többségük olyan, akinek a munkássága nemcsak hazai, hanem nemzetközi szinten is meghatározó. Számos roma tehetséget juttatott el a művészi szintig, és vallja, hogy az ő adottságaik különlegesek, és hogy rendelkeznek valami plusszal. Olyan nagyszerű előadóművészeket oktatott, mint például Oláh Vilmos, Szalai Antal, vagy a Costa Concordia hajószerencsétlenségben elhunyt Fehér Sándor.
Szenvedély és egyedi hangzás
Szenvedély és egyedi hangzás
2012. július 16. | kutivili
Amikor a klasszikus zene honi és külföldi képviselői Oláh Vilmosról játékáról nyilatkoznak, a legelső és talán a legfontosabb dolog, amit megemlítenek: a fiatal hegedűművész játéka rendkívül egyedi. Mélyen és érzelmekben gazdagon tolmácsolja a zenedarabokat. Dénes László, a művész egykori tanára úgy látja, hogy Vilmos egyedisége abban rejlik, ahogy hozzányúl egy-egy zeneműhöz. Nemcsak lejátssza, hanem hegedűjén elmeséli a hegedűre írt muzsikát.
Hegedűverseny Oláh Vilmos hegedűművésznek
Hegedűverseny Oláh Vilmos hegedűművésznek
2012. április 15. | kutivili
Oláh Vilmos hegedűművész zenei karrierje tizenéves kora óta ível felfelé, és nagyon úgy tűnik, hogy ez még sokáig így marad. Számtalan koncert szólistája volt Magyarországon és külföldön, nem túlzás tehát azt mondani, hogy a magyar zenei élet méltó képviselője külhonban.
1
Blogok
Nótár Ilona blogja
És változunk Idősíkok között
Bogdán Péter blogja
Megmaradunk egymásnak örökre! Egy kisvárdi jány

Támogassa a Sosinet.hu-t!
Ajánló
1/3
Kövess minket
Partnereink
Támogatóink