‘Országos Roma Önkormányzat’ címkével jelölt cikkek
1

Farkas Flórián: romák tízezrei kaptak munkát
2013. március 23. | Balog Zsolt
Az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) elnöke szerint a kormányváltás óta 36-37 ezer munkanélküli romát sikerült visszavezetni a munkaerőpiacra.
Migrációs konferenciát szervez az Országos Roma Önkormányzat
2013. március 18. | Balog Zsolt
Uniós konferenciát szervez az Országos Roma Önkormányzat, miután az Európai Unió a roma migrációtól való félelemre hivatkozva elutasította Románia és Bulgária csatlakozását a schengeni övezethez.
Romák demonstráltak az Országos Roma Önkormányzat előtt
Romák demonstráltak az Országos Roma Önkormányzat előtt
2012. augusztus 12. | GGy
"A jó kutya csak akkor ugat, ha a gazda engedélyt ad rá", "Farkas Flórián Devecser ügyében nem lát", "Nem hall, nem beszél" és hasonló transzparensekkel demonstráltak tegnap civil romák az Országos Roma Önkormányzat Dohány utcai épülete előtt. Az egyik főszervező Villás Lajos szerint elég volt abból, hogy Farkas nem áll ki a cigányságért, "a választott vezető" a múlt vasárnapi devecseri jobbikos tüntetés után sem nyilvánított véleményt - "a hagyományokhoz híven". Próbáltuk megkérdezni Farkas Flóriánt, de nem tudtunk bejutni az épületbe és telefonon sem sikerült elérni a fideszes parlamenti képviselőt. Nézze meg videónkat!
Csinálják a fesztivált | Roma Dokufeszt
Csinálják a fesztivált | Roma Dokufeszt
2012. március 28. | admin
Gyöngyöspatán nincsen semmi etnikai háborgás, csak direkt politikai feszültségkeltés van. – A HírTv dokumentumfilmjében elhangzott megfogalmazás.
Standup gyenge poénokkal
Standup gyenge poénokkal
2011. május 30. | mitosz
Az est hőse már régóta vicceket szór a tömegnek étek gyanánt. Mi is erre várunk. Reméljük, újra meg újra reménykedünk, hogy egyszer már csak tele lesz a has. Flórián jön, mosolyog, mindjárt beszélni fog a mikrofonba, juj, de jó poénokat puffogtat. Igazi standup-os a srác.
Súlytalanok lesznek az ombudsmanok?
Súlytalanok lesznek az ombudsmanok?
2011. április 1. | Forgács Marietta
A készülő alkotmány tervezete nem tartogat túl sok jót a magyarországi kisebbségeknek - vélekedik dr. Kállai Ernő kisebbségi ombudsman. Nemcsak a kisebbségeknek az alkotmányban lassan húsz éve rögzített képviseletére vonatkozóan nem tartalmaz konkrétumokat az új alaptörvény, de...
Új korszakot ígér Farkas Flórián
2011. február 14. | Roma Sajtóközpont
2011. február 14. hétfő: Egységes kisebbségpolitikai érdekképviselet, a kisebbségi önkormányzatok működésének biztosítása, és még húszezer munkahely romáknak. Farkas Flórián, az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) vezetője a legfontosabb teendőkről beszélt a Roma Sajtóközpontnak.
1
Blogok
Nótár Ilona blogja
És változunk Idősíkok között
Bogdán Péter blogja
Megmaradunk egymásnak örökre! Egy kisvárdi jány

Támogassa a Sosinet.hu-t!
Ajánló
1/3
Kövess minket
Partnereink
Támogatóink