‘Puporka Elemér’ címkével jelölt cikkek
1

A Legbelső Szoba Szirákon járt
A Legbelső Szoba Szirákon járt
2010. június 21. | Botos Nikolett
A Szirákról származó Puporka Elemér is szereplője a Legbelső Szoba című filmnek, amelyet A Sziráki Roma Fesztivál első napján nézhették meg az érdeklődők. Hogy hogyan és miért is készült a film? - az audióból kiderül!
Sziráki Tavaszi Roma Fesztivál
Sziráki Tavaszi Roma Fesztivál
2010. június 15. | Botos Nikolett
Roma Fesztivál egy kis faluban, Szirákon. Először rendeztek ilyen eseményt, amelyre a helyiek többsége is kíváncsi volt. Hogy hogyan sikerült a fesztivál, kik léptek fel, és kik voltak a szervezők? - A videóból kiderül.
We are Romani children – let’s talk about it!
We are Romani children – let’s talk about it!
2010. május 2. | Botos Nikolett
„We live among them but they don’t know anything about us. In the schools they don’t learn about the origins of the Romani people, our professions, our traditions, our habits. Although it would be important for children in schools to have a look at who the Gypsies are, where they came from?” Elemér Puporka and Roland [...]
Cigány, sváb, magyar a Deák Diákban
Cigány, sváb, magyar a Deák Diákban
2010. április 17. | Botos Nikolett
Egymás megismerése és elfogadása a célja a Deák Diákban megrendezett multikulturális hétnek. Hogyan sikerült ezt megvalósítani? A sorozat második részéből kiderül. - videó!
Roma gyerekek vagyunk, beszéljünk róla! – videó
Roma gyerekek vagyunk, beszéljünk róla! – videó
2010. március 23. | Botos Nikolett
Egy józsefvárosi általános iskolában egyedülálló az, amit a békés egymás mellett élés, valamint egymás jobb megismerése érdekében tesznek a pedagógusok.Videónkból kiderül, hogyan működik a módszer és az is, hogyan is látják a cigányokat a gyerekek, és mit gondolnak róluk?
1
Blogok
Nótár Ilona blogja
És változunk Idősíkok között
Bogdán Péter blogja
Megmaradunk egymásnak örökre! Egy kisvárdi jány

Támogassa a Sosinet.hu-t!
Ajánló
1/3
Kövess minket
Partnereink
Támogatóink