‘Radics Gigi’ címkével jelölt cikkek
1

Radics Gigi a Madách Musical évzáróján
Radics Gigi a Madách Musical évzáróján
2012. július 7. | Balog Zsolt
Radics Gigi, a Megasztár hatodik szériájának győztese is fellépett a Madách Musical Tánc- és Zeneművészeti Iskola évzáróján. A mindössze 15 éves tehetség az Oh Happy Day című gospelt adta elő a gyerekekkel.
„Radics Gigi világsztár lesz”
„Radics Gigi világsztár lesz”
2012. július 4. | kutivili
– mondta Andy Vajna, akit arról kérdezett a Bors riportere, mennyi esélye van a lánynak a külföldi karrierre. Az ismert producer gondolataira később visszatérünk, előtte azonban szerkesztőségünk nevében gratulálunk Radics Giginek, aki a hazai Megasztár történetének legfiatalabb győztese.
Úton a csillagok közé – Vajon megasztár lesz Radics Gigi?
Úton a csillagok közé – Vajon megasztár lesz Radics Gigi?
2012. május 15. | kutivili
Sok szakmabeliben és nem szakmabeliben vetődött fel a kérdés, amikor meghallották a tizenhat éves salgótarjáni lányt a Megasztár hatodik szériájának selejtezőjén. A közönség már akkor felállva, vastapssal és ovációval jutalmazta a lány dalát, a zsűri pedig szinte megbénult a meglepetéstől. A popszakmabeliek úgy emlegetik, mint az egyik legjobb magyar előadót, sőt Mester Tamás, a zsűri egyik tagja egyenesen úgy fogalmazott, hogy ilyen „világsztár alkatú” énekesnője még nem volt az országnak. De hétről hétre hallani, hogy a tizenhat éves művészre nemzetközi karrier vár, és hogy világszinten is az egyik legnagyobb tehetséggel megáldott előadó.
1
Blogok
Nótár Ilona blogja
És változunk Idősíkok között
Bogdán Péter blogja
Megmaradunk egymásnak örökre! Egy kisvárdi jány

Támogassa a Sosinet.hu-t!
Ajánló
1/3
Kövess minket
Partnereink
Támogatóink