‘Rigó rádió’ címkével jelölt cikkek
1

“Szól a (Rigó) Rádió”
“Szól a (Rigó) Rádió”
2012. október 2. | Balog Zsolt
Fennállásának első évfordulóját ünnepli a budapesti Rigó Rádió. Az internetes csatorna tervei között szerepel, hogy előbb-utóbb élő zenét közvetítenek a kívánságműsorukba betelefonáló hallgatók számára. A stúdió ma még egy kis konyha, de Zsiga Ottó, a vállalkozás vezetője szeretne ezen változtatni. Első lépésként megalakult a Rigó Rádió Zenekar, és elkészült a szignál. A további célok eléréséhez várják a lelkes hallgatóság támogatását.
Váradi Robi a Rigó Caféban
Váradi Robi a Rigó Caféban
2012. február 23. | GGy
Egy VIII. kerületi kávézóban jártunk, ahol éppen Váradi Róbert volt a vendég a Váradi Roma Café-ból. Úgy tudjuk rendszeres fellépője lesz a Rigó Cafénak az ismert zenész. A kávézó megnyitójára meghívót kapott a Rigó Rádió is, amelynek munkatársai élő adásban közvetítették az ünnepi eseményt.
Rigó Rádió – romáknak a Mátyás térről
Rigó Rádió – romáknak a Mátyás térről
2012. január 31. | GGy
Minden este összejön néhány roma fiatal egy Mátyás téri lakásában, és zenét szolgáltatnak a kerületben élőknek és távoli földrészek romáinak is. A Rigó Rádió kitalálója Zsiga Ottó, aki unokatestvéreivel együtt próbálja betölteni azt az űrt, amit a Rádió C hagyott maga után. Nézze meg videónkat, amelyben sok az élő zene, csakúgy, mint az internetes Rigó Rádióban.
1
Blogok
Nótár Ilona blogja
És változunk Idősíkok között
Bogdán Péter blogja
Megmaradunk egymásnak örökre! Egy kisvárdi jány

Támogassa a Sosinet.hu-t!
Ajánló
1/3
Kövess minket
Partnereink
Támogatóink