‘Roma Sátor’ címkével jelölt cikkek
1

Yeni Raki Roma Sátor a Szigeten
Yeni Raki Roma Sátor a Szigeten
2013. július 4. | GGy
Idén is várják a roma zene kedvelőit a Szigeten. Könnyű lesz megtalálni a helyszínt a forgatagban, hiszen a Roma Sátor előtt a Radzsasztánból érkező Kawa Zenei Cirkusz misztikus-mágikus produkciója lesz látható. A legősibb indiai utcai mutatványosok művészetét bemutató előadásokat élő zenével kísérik, a cirkuszi elemek táncból, színházi produkciókból és bábszínházból állnak.
Sziget – Roma Sátor 2012 – 1. nap
Sziget – Roma Sátor 2012 – 1. nap
2012. augusztus 9. | GGy
Snétberger Ferenc tanítványai jazz-zel indították a 20. Sziget Fesztiválon a Roma Sátor programját. A tehetséges fiatalokat minden nap este héttől hallhatják, utánuk pedig hazai és külföldi zenekarok lépnek fel. Nézze meg videónkat az első napról.
Vonatoztak a Roma Sátorban
Vonatoztak a Roma Sátorban
2011. augusztus 17. | GGy
A hagyományos máramarosi ruszin zenét játszó Técsői Banda a Tisza felső szakaszán a környék legismertebb zenekara. A harmonikás Csernavec Jóska és testvérei a neves helybeli cigányzenész dinasztia leszármazottai.
Magyar-Román fúzió a roma sátorban
Magyar-Román fúzió a roma sátorban
2011. augusztus 16. | GGy
Közös koncertet szerveztek egy magyarországi és egy romániai zenekarnak a Szigetre, a roma sátorba. Akik lemaradtak a különleges zenei csemegéről, azok most ízelítőt kapnak a Poros és a Magyarpalatkai Banda műsorából.
Szenvedély és sokszínűség a Sziget Fesztivál roma sátrában
Szenvedély és sokszínűség a Sziget Fesztivál roma sátrában
2011. augusztus 16. | kutivili
Idén olyan koncerteket hallhattunk a Sziget roma sátrában, amelyek a világ bármelyik nagyszínpadán megállták volna a helyüket. A fellépők, a szervező, és a közönség is sikeresnek és népszerűnek találta idén a roma sátrat. Várjuk jövőre az ütős folytatást!
Rezes és Rap Macedóniából
Rezes és Rap Macedóniából
2011. augusztus 16. | GGy
A Kal a szerbiai világzene egyik legütősebb produkciója. A zenekar feldolgozta a Mission Impossible egyik ismert betétdalát is. Érdemes meghallgatni, mert szerintünk jobb, mint az eredeti változat. A Sutka Roma Rap Macedóniából érkezett a Szigetre, hogy megmutassa, hogyan szól együtt egy rezes banda és egy rap zenekar.
Sziget 2011: A Roma Sátor sztárjai
Sziget 2011: A Roma Sátor sztárjai
2011. július 30. | GGy
A Roma Sátorban idén is különleges zenei programokkal várják a Sziget Fesztiválon a roma zenét kedvelőket. Az idei programot az elmúlt tíz év kedvenceiből állították össze a szervezők, megfűszerezve új ínyencségekkel is. A fesztivál augusztus 10-ével kezdődik.
1
Blogok
Nótár Ilona blogja
És változunk Idősíkok között
Bogdán Péter blogja
Megmaradunk egymásnak örökre! Egy kisvárdi jány

Támogassa a Sosinet.hu-t!
Ajánló
1/3
Kövess minket
Partnereink
Támogatóink