‘romagyilkosságok’ címkével jelölt cikkek
1

A cigányseggnyaló
A cigányseggnyaló
2012. február 20. | Nótár Ilona
Azért ez felháborító. A kormány minden lehetséges sajtóorgánumhoz eljuttatta a brosúráját, miszerint Fliegauf Bence Ezüst Medvét nyert, a romagyilkosságokról szóló dokumentumfilmje csupán fikció, és bekezdéseken keresztül, szégyentelenül méltatta saját, a romastratégia ügyében végzett munkáját. Mindezt a rendezőnek egy német újságírótól kellett megtudnia.
Minden nap Robiékra emlékezve
2010. december 1. | Roma Sajtóközpont
Szeretlek Robi, Robika – ezt festette fel a férjét és fiát elvesztő Renáta sógora a kiégett házra. A lassan két éve történt tatárszentgyörgyi kettősgyilkosság gyanúsítottjai mára már rendőrkézen vannak, azonban a csonkán maradt család élete semmivel nem lett könnyebb. Renáta a tragédia után a szüleihez költözött, és azóta is ott él két gyermekével, csendben, saját lakás nélkül, szegénységben.
Kényszerből templomkertbe került az emlékmű
Kényszerből templomkertbe került az emlékmű
2010. augusztus 7. | GGy
„Róbert és Robika” – a rasszista támadás-sorozat tatárszentgyörgyi halálos áldozatairól nevezte el a fából készült emlékművet az alkotója. Eredetileg a falu egyik közterére szánta, de a felajánlást az önkormányzat testülete többször is elutasította. - videó!
1
Blogok
Nótár Ilona blogja
És változunk Idősíkok között
Bogdán Péter blogja
Megmaradunk egymásnak örökre! Egy kisvárdi jány

Támogassa a Sosinet.hu-t!
Ajánló
1/3
Kövess minket
Partnereink
Támogatóink