‘Sárközi Lajos’ címkével jelölt cikkek
1

Holland művészek magyar kincsek nyomában
Holland művészek magyar kincsek nyomában
2013. február 24. | Balog Zsolt
A két fiatal klasszikus zeneművész, Rosanne és Daniel már régóta sikeres duót alkot. Egyszer egy olyan magyar darabot hallottak, amit cigányzenészek játszottak. Annyira megfogta őket az előadásmód, hogy ettől kezdve egyre sűrűbben hallgattak magyar cigányzenét, egy idő után pedig arra az elhatározásra jutottak, hogy akkor lehetne igazán elsajátítani ezt a stílust, ha Magyarországra utaznának, és a műfaj krémjével dolgoznának együtt.
Inspiráló zenei háttér
Inspiráló zenei háttér
2012. március 9. | kutivili
Samu István jó barátja és kollégája, Kökény Attila azt vallja szóló énekesként, hogy a rossz zenei háttér ronthatja a szólista teljesítményét, de a kíséret olyannyira inspiráló is lehet, hogy szinte "szárnyakat ad". Gitárosként régóta kíséri őt István, aki az ismert énekes szerint rendkívül magasra teszi a lécet.
Már tizenévesen nagyzenekarok élén
Már tizenévesen nagyzenekarok élén
2011. augusztus 11. | kutivili
Sárközi Lajos még csak húsz éves, de már annyi szólista tapasztala van, mint kevés pályatársának. Tanulmányait ötévesen, klasszikus hegedűvel kezdte. Tízévesen beleszeretett a dzsezzbe, és azóta ezt a két műfajt párhuzamosan műveli, kimagasló szinten.
1
Blogok
Nótár Ilona blogja
És változunk Idősíkok között
Bogdán Péter blogja
Megmaradunk egymásnak örökre! Egy kisvárdi jány

Támogassa a Sosinet.hu-t!
Ajánló
1/3
Kövess minket
Partnereink
Támogatóink