‘Snétberger Ferenc’ címkével jelölt cikkek
1

Képzés indul – Idén is kezdődnek a Snétberger-kurzusok
Képzés indul – Idén is kezdődnek a Snétberger-kurzusok
2012. június 25. | kutivili
Korábban beszámoltunk a Snétberger Zenei Tehetség Központ rendkívüli eredményeiről, a természetes talentumú gyerekek és fiatalok rengeteg munkával elért drámai fejlődéséről. Arról is, ahogyan egyik-másikból valódi előadóművész válhatott Snétberger Ferenc tehetséggondozása, segítsége révén. A kemény munka gyümölcse a Művészetek Palotájában adott kirobbanó sikerű koncert volt...
Robbantottak a Snétberger-növendékek a MüPában
Robbantottak a Snétberger-növendékek a MüPában
2012. április 13. | kutivili
Snétberger Ferenc a zene misszionáriusa. Ezt mondta egyik növendéke a Művészetek Palotájában adott nagyszabású gálakoncert után. A nemzetközi szinten elismert gitárvirtuóz valóban missziónak tekinti, hogy a honi zeneművészetet az utánpótlás nevelésével gazdagítsa. Rengeteg erőfeszítést követelő, véget nem érő út ez, ahol csak a mérföldköveknél van némi pihenő.
2012-t is túl fogjuk élni
2012-t is túl fogjuk élni
2011. december 21. | PoFa
Minden eddiginél nehezebb évre számít a Fővárosi Cigány Önkormányzat elnöke. Makai István december közepén adta át a "Múltunk közös lesz a jövőben" díjat.
Kis sziget Zeneországban
Kis sziget Zeneországban
2011. július 18. | admin
Snétberger Ferenc és munkatársai tavaly óta járták az országot, és keresték azt a 60 tehetséget, aki felvételt nyerhet a felsőörsi hathetes nyári zenei táborba, valamint az őszi és a tavaszi 3-3 hetes kurzusra. A gyerekek oktatása és teljes ellátása ingyenes a malom-völgyi központban.
Akár Snétbergerrel is muzsikálhat…
Akár Snétbergerrel is muzsikálhat…
2011. január 16. | admin
Babindák István az első talentum, aki felvételt nyert az Európai Roma Zenei Szakkollégiumba. Jelenleg két bandában is muzsikál, de az álma természetesen az, hogy egyszer majd saját zenekarában fog zenélni Snétberger Ferenccel a világot jelentő deszkákon.
Itt tanultam táncolni – Athe Sam 4. nap
Itt tanultam táncolni – Athe Sam 4. nap
2010. június 4. | so si?
A rasztahajú Alíz itt tanult meg táncolni, a Rajkóban játszó srácok nem kimondottan komálják a Kanizsa csillagait, az enyingi gitáros a magáénak érzi a fesztivált - megkérdeztük ki miért jött le a fesztiválra? + képgaléria
1
Blogok
Nótár Ilona blogja
És változunk Idősíkok között
Bogdán Péter blogja
Megmaradunk egymásnak örökre! Egy kisvárdi jány

Támogassa a Sosinet.hu-t!
Ajánló
1/3
Kövess minket
Partnereink
Támogatóink