‘Szendrőlád’ címkével jelölt cikkek
1

Legjobb élményem a hazaérkezés volt
Legjobb élményem a hazaérkezés volt
2011. január 11. | Baranyi Laura
Betti hét hónapot töltött Torontóban a férjével, Ferivel és a fiukkal, Ferikével. A nő halk szavú, szelíd teremtés, a férje is hasonló. Szimpatikus, nyílt tekintetű, kedves emberek. Mindannyian nagyon örülnek, hogy újra itthon vannak Szendrőládon.
Szendrőládon már nem csak az ima segíthet
Szendrőládon már nem csak az ima segíthet
2011. január 5. | Baranyi Laura
A tavaszi áradásoknál sokszor az ima volt az egyetlen védelem a víz ellen. A ládiak szerint egy hét, és megint elönti a kerteket. Ha szerencséjük van, és lassú lesz az olvadás, a házakba nem folyik be.
Muszáj menni, hogy ne fázzon a gyerek
Muszáj menni, hogy ne fázzon a gyerek
2010. december 9. | Baranyi Laura
Leesett az első hó. Kissé korai, november végén még nem szokott havazni. Szendrőládon épphogy felújították az emberek az árvízben tönkrement házukat, máris a hóesés okozta belvíztől rettegnek a helyi cigánytelep lakói.
A ládiak tanodája
A ládiak tanodája
2010. október 12. | Baranyi Laura
A Szendrőládi Tanodát még az Oktatási Minisztériumban is jól ismerik. Olyannyira, hogy mintaként szolgál a környékbeli falvaknak is. A Káló testvérek, Norbert és Károly most lehetőséget kaptak egy tanodahálózat kialakítására a hátrányos helyzetű borsodi kistérségben.
Először a Balatonnál – árvízkárosult gyerekek tábora
Először a Balatonnál – árvízkárosult gyerekek tábora
2010. július 5. | Forgács Marietta
Miközben pénzt gyűjtenek civil szervezetektől az árvíz miatt lakhatatlanná vált tizenöt szendrőládi ház újjáépítésére, a Bhim Rao táborozni vitte a gyerekeket a Balatonra. Az Edelényből és Alsóvadásziból érkezettekkel együtt táborozók többsége most látta először a tavat. - audió!
1
Blogok
Nótár Ilona blogja
És változunk Idősíkok között
Bogdán Péter blogja
Megmaradunk egymásnak örökre! Egy kisvárdi jány

Támogassa a Sosinet.hu-t!
Ajánló
1/3
Kövess minket
Partnereink
Támogatóink