‘zongoraművész’ címkével jelölt cikkek
1

Holland művészek magyar kincsek nyomában
Holland művészek magyar kincsek nyomában
2013. február 24. | Balog Zsolt
A két fiatal klasszikus zeneművész, Rosanne és Daniel már régóta sikeres duót alkot. Egyszer egy olyan magyar darabot hallottak, amit cigányzenészek játszottak. Annyira megfogta őket az előadásmód, hogy ettől kezdve egyre sűrűbben hallgattak magyar cigányzenét, egy idő után pedig arra az elhatározásra jutottak, hogy akkor lehetne igazán elsajátítani ezt a stílust, ha Magyarországra utaznának, és a műfaj krémjével dolgoznának együtt.
A klasszikus zene szolgálatában
A klasszikus zene szolgálatában
2012. április 4. | kutivili
Balázs János már kiskorában tudatosan tervezte a jövőjét. Elhatározta, hogy akkortól számítja majd zenei pályáját, amikor nemzetközi szinten is komoly sikert ér el. Ennek ismeretében állítjuk, hogy Balázs János karrierje 2005-ben, 16 évesen kezdődött, amikor megnyerte a pécsi Nemzetközi Liszt Ferenc zongoraversenyt. Ennek a versenynek ő volt a legfiatalabb győztese.
“Tom & Jerry inspirált” – Oláh Dezső zongoraművész
“Tom & Jerry inspirált” – Oláh Dezső zongoraművész
2012. március 22. | kutivili
Oláh Dezső gyermekként klarinétos szeretett volna lenni, hogy édesapja nyomdokaiba léphessen. A szigorú apa viszont feltételhez kötötte azt, hogy Dezső ezen a hangszeren játszhasson, mégpedig ahhoz, hogy előtte jól tanuljon meg zongorázni. A lelkes kisfiú szorgalmasan gyakorolt, hogy egy nap a kedvenc hangszerét is a kezébe vehesse, de közben szép csendben beleszeretett a zongorába.
1
Blogok
Nótár Ilona blogja
És változunk Idősíkok között
Bogdán Péter blogja
Megmaradunk egymásnak örökre! Egy kisvárdi jány

Támogassa a Sosinet.hu-t!
Ajánló
1/3
Kövess minket
Partnereink
Támogatóink