Műsoraink a C-street RádiónMűsoraink a Civil RádióbanMűsoraink a Rádió C-ben

Rádiós műsorok
1
 

Sosi magazin/C-street Rádió 3.
2014. március 9. | Botos Nikolett
A mai műsorban az alábbi témákkal várom önöket: - Debre Krisztinával, a csepeli Majd Megnövök baptista óvoda vezetőjével beszélgettünk. - Egyesül a két internetes roma rádió, a C-street és a Rigó Rádió? Többek között erről kérdeztük őket. - Mentort és tanárt is biztosít az 5 és 16 év közötti roma fiataloknak az Esélyt a Hátrányos Helyzetű Gyerekeknek Alapítvány. A részletekről a program megálmodóival beszélgettünk.
Sosi magazin/C-street Rádió 2.
2014. február 16. | Botos Nikolett
A mai műsorban az alábbi témákkal várom önöket: - Készül az első cigány eposz. Jónás Tamás költővel beszélgettünk. - Nyári Oszkár színész is szerepel abban a darabban, amelyet nemrég mutattak be a Nemzeti Színházban. A Cigánytábor az égbe megy című darabot a kaposvári Csiky Gergely színház hozta el a fővárosba. - romáknak és nem romáknak egyaránt meg kell értenie, hogy mi egy nemzet vagyunk, ugyanazt érezzük egy magyar népdal hallatán. Choli Daróczi József magyar népdalokat énekelt cigányul és magyarul egyaránt a budapesti Muzikum Klubban.
Sosi magazin/C-street Rádió 1.
2014. február 12. | Botos Nikolett
A mai műsorban az alábbi témákkal várom önöket: - Áruba bocsátják a „roma” jelzőt. A Sostar?/Why roma művész csoport által megrendezett eseményre mi is ellátogattunk. - A családon belüli erőszak ellen indított kampányt a pécsi Színes Gyöngyök Egyesület, amely 2004-ben azért jött létre, hogy segítse a roma nőket családi és társadalmi szerepeikben. - A Magyarországon élő kisebbségek közül reális eséllyel csupán a romák állíthatnak nemzetiségi listát. László Róberttel a Political Capital szakértőjével többek között erről is beszélgettünk.
Sosi roma magazin-Civil Rádió/32.
2013. október 17. | Botos Nikolett
- Bari Károly 60. születésnapját ünnepelték a közelmúltban, a Roma Parlamentben. Mi is részt vettünk az eseményen. - Csonka Andreas neve sokak számára csenghet ismerősen a Megasztárból. Kíváncsiak voltunk arra, hogy mi történt vele azóta. - Telt ház előtt mutatták be a közelmúltban, a Vörösmarty moziban a Független Színház Tollfosztás című darabjának filmes változatát. A Sosi a helyszínen járt. - Nagy Istvánnal a Karaván Família zenekar vezetőjével beszélgetünk arról, hogy milyen szerepet tölt be az életében nem romaként a roma kultúra
Sosi roma magazin-Civil Rádió/31.
2013. szeptember 12. | Botos Nikolett
- Egy éves lett a C-street Rádió. A vezetővel, Jánoska Istvánnal beszélgetünk - Roma művészek együttműködésével megalakult egy roma kulturális centrum Budapesten - Nagy sikere volt a roma ételeknek a szentendrei Skanzenben megrendezett Borünnepen. Munkatársunk a helyszínen járt. - Évadnyitó Gálaestet tartott a Roma Hungarikum Állami Művészegyüttes a Nemzeti Színházban, ahová mi is ellátogattunk.
Sosi roma magazin-Civil Rádió/30.
2013. augusztus 15. | Botos Nikolett
- Roma művészek együttműködésével megalakult egy roma kulturális centrum Budapesten - Nagy sikere volt a roma ételeknek a szentendrei Skanzenben megrendezett Borünnepen. Munkatársunk a helyszínen járt. - Radics Zsolt sokat köszönhet a Polgári alapítvány roma fiatalokat segítő tehetségmentő programjának. Hogy miről is szól ez a program, műsorunkból megtudhatják. - A közel egy éves Rigó Rádió létrehozta zenekarát, és ezzel egyidőben új szignál is született. A Jövőbeli tervekről beszélgettünk a tagokkal.
Sosi roma magazin-Civil Rádió/29.
2013. július 18. | Botos Nikolett
- Fellépett a BudapestBár Londonban az olimpia előtt - Készül Magyarország első cigány színpadi show műsora, ahová szereplőket keres az Esélyt a Kibontakozásra Kulturális és Szociális Alapítvány. Ezt követően két hegedűművésszel, elsőként - Dénes László Hegedűművész és hegedűtanárral beszélgetünk, majd - Lugosi Tibort hallhatják. Műsorunk végén a C-Street Rádió változásairól kérdezzük a vezetőt, Jánoska Istvánt.
Sosi roma magazin-Civil Rádió/28.
2013. június 20. | Botos Nikolett
- Csonka Andreas neve sokak számára csenghet ismerősen a Megasztárból. Kíváncsiak voltunk arra, hogy mi történt vele azóta. - A nem rég alakult Balog Brothers két tagjával beszélgettünk a közeljövőben megjelenő lemezükről. - Vajda Norbert hegedűművésszel beszélgetünk Libanoni munkásságáról - Szigetcsépen járunk a Gál pincészet boraira voltunk kíváncsiak. - Rácz Béla, vagy másnéven VV Béci a Viva Comet egyik győztese lett. Többek között erről is beszélgettünk vele.
Sosi roma magazin-Civil Rádió/27.
2013. május 16. | Botos Nikolett
- Minden évben augusztus 2-án emlékeznek meg a roma holokauszt áldozatairól. A fővárosban az idetartozunk facebook-csoport szervezi az ünnepséget. - Nagy Istvánnal a Karaván Família zenekar vezetőjével beszélgetünk arról, hogy milyen szerepet tölt be az életében nem romaként a roma kultúra - Nemzetközi Vajdatalálkozót rendeztek a hétvégén, Budapesten. A Sosi a helyszínen járt. - Rácz Béla, vagy másnéven VV Béci a Viva Comet egyik győztese lett. Többek között erről is beszélgettünk vele.
Sosi roma magazin-Civil Rádió/26.
2013. április 18. | Botos Nikolett
- Radics Béla még csak hét éves, de a Csillag Születik című műsorban a produkciójára sokan emlékeznek még. A táncos lábú kisfiúval beszélgetünk. - Tarnaleleszen jártunk, ahol nagyon magas a munkanélküliség. A 70%-ban romák által lakott település lakóival beszélgettünk. - Rácz Béla, vagy másnéven VV Béci a Viva Comet egyik győztese lett. Többek között erről is beszélgettünk vele. - Holnap, vagyis 2012. július 19-én kezdődik a Si Love is Love Fesztivál. Hogy milyen programokkal várják az érdeklődőket, műsorunkból megtudhatják.
1
 
Blogok
Nótár Ilona blogja
És változunk Idősíkok között
Bogdán Péter blogja
Megmaradunk egymásnak örökre! Egy kisvárdi jány

Támogassa a Sosinet.hu-t!
Ajánló
1/3
Kövess minket
Partnereink
Támogatóink