Műsoraink a C-street Rádión
1

Sosi magazin/C-street Rádió 3.
2014. március 9. | Botos Nikolett
A mai műsorban az alábbi témákkal várom önöket: - Debre Krisztinával, a csepeli Majd Megnövök baptista óvoda vezetőjével beszélgettünk. - Egyesül a két internetes roma rádió, a C-street és a Rigó Rádió? Többek között erről kérdeztük őket. - Mentort és tanárt is biztosít az 5 és 16 év közötti roma fiataloknak az Esélyt a Hátrányos Helyzetű Gyerekeknek Alapítvány. A részletekről a program megálmodóival beszélgettünk.
Sosi magazin/C-street Rádió 2.
2014. február 16. | Botos Nikolett
A mai műsorban az alábbi témákkal várom önöket: - Készül az első cigány eposz. Jónás Tamás költővel beszélgettünk. - Nyári Oszkár színész is szerepel abban a darabban, amelyet nemrég mutattak be a Nemzeti Színházban. A Cigánytábor az égbe megy című darabot a kaposvári Csiky Gergely színház hozta el a fővárosba. - romáknak és nem romáknak egyaránt meg kell értenie, hogy mi egy nemzet vagyunk, ugyanazt érezzük egy magyar népdal hallatán. Choli Daróczi József magyar népdalokat énekelt cigányul és magyarul egyaránt a budapesti Muzikum Klubban.
Sosi magazin/C-street Rádió 1.
2014. február 12. | Botos Nikolett
A mai műsorban az alábbi témákkal várom önöket: - Áruba bocsátják a „roma” jelzőt. A Sostar?/Why roma művész csoport által megrendezett eseményre mi is ellátogattunk. - A családon belüli erőszak ellen indított kampányt a pécsi Színes Gyöngyök Egyesület, amely 2004-ben azért jött létre, hogy segítse a roma nőket családi és társadalmi szerepeikben. - A Magyarországon élő kisebbségek közül reális eséllyel csupán a romák állíthatnak nemzetiségi listát. László Róberttel a Political Capital szakértőjével többek között erről is beszélgettünk.
1
Blogok
Nótár Ilona blogja
És változunk Idősíkok között
Bogdán Péter blogja
Megmaradunk egymásnak örökre! Egy kisvárdi jány

Támogassa a Sosinet.hu-t!
Ajánló
1/3
Kövess minket
Partnereink
Támogatóink